doczytałam co napisałyście od wczoraj rana, ale nie mam pojecia co miałam komu odpisać, zapomniałam klikać multicytat i teraz du..pa
więc tylko egoistycznie o sobie
spedziliśmy miło weekend we trójkę bez odwiedzin itp, chodziliśmy na spacerki bawiliśmy sie wszyscy w domu, odebralismy kupione na allegro krzesełko do karmienia takie:
Krzesełko dla dziecka - BCM (1756919928) - Aukcje internetowe Allegro
wyszorowałam je już wyprałam obicie i czeka gotowe aż młody siądzie

dzisiaj wylicytowałam krzesłko kapielowe więc jutro odbierzemy i też bedzie czekać
FOTELIK KRZESEŁKO DO KĄPIELI JAK NOWE! (1768183761) - Aukcje internetowe Allegro
młody dobrze przyjął ziemniaczki ze szpinakiem więc teraz chcę zrobić mu dynie ale stwierdziłam, ze najpierw wyjatkowo dam mu słoiczkową, bo jak juz kupię dużą wielka i nie bedzie chciał jeść to co ja zrobię a tak to kupię przygotuję kilka porcji i zamrożęa resztę wykorzystam na zupę dla nas

każdy bedzie zadowolony

wiec niestety złamałam się i dałam dzisiaj pół słoiczka dyni z ziemniaczkami iale za to bardzo smakowała

więc musze teraz kupić jakąś ładna dynię i przygotuję jedzonko

dzisiaj dałam na próbę kleik i zobaczymy czy młody cos dłuzej pośpi, zasnał mega szybko, kleik dostał łyżeczka 15 min przed kąpielą, po kąpieli jeszcze cycusia na dopchanie i padł jak nieżywy

śpi prawie bez ruchu, nie marudzi jak codziennie, nie wiem o co chodzi...
uciekam pod prysznic i do małza bo jakies plany ma na wieczór ;-) miłej nocki
Edit:
Jankesowa współczuje nocki i małża... no comment
Eywa fajnie, ze imprezka udana
Cucu bidulko

u nas jakaś plaga chyba, osy są wszedzie...
znacie jakis sposób na to, zeby jes odstraszyc, żeby do mieszkania nie wlatywały?