reklama

Kwiecień 2011

hej kochane - W R Ó C I Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!

mam nadzieje, ze milo spedzilyscie wakacje i nie smiem nawet myslec o tym, zeby was nadrabiac, dlatego blagam - niechze ktoras zorientowana i pamietliwa (nati? :*) stresci mi, co sie dzialo, kiedy mnie nie bylo?

poki co buziaki wielkie dla was wszystkich, ja wrocilam wczoraj wieczorem, ale mialam caly salon zaslany siatami, walizami i t p - szok, do teraz sie nie wykaraskalam. walizy dwie stoja nieruszone, no ale chociaz siat nie ma i syf mniejszy ;-)

w skrocie powiem, ze wakacje byly super, ale dobrze, ze BYLY - dluzej bym juz chyba nie zniosla trojki dzieci non stop na glowie :-D bosz, co ja najlepszego zrobilam, heheh :-D ale dzisiejszy dzien powitalam z mega rogalem na twarzy - przedszkole = 7h spokoju!!! thx, God!

i o Felku powiem dwa slowa - najcudniejszy marud ;-) zeby ida, plesniawki mecza juz drugi miesiac (tzn zaleczam je i wracaja), nic nie daje im rady, teraz mamy jakis mega silny srodek - fluconazole - i wyglada, ze ich nie ma, ale nie chce zapeszac. generalnie zgrzecznial w domu jak nic, wiec moze dziala ;-)

i czekam teraz na wasze relacje, kochane moje!!! strasznie sie stesknilam!!!!!!!!!!!

reklama
a u nas ZĄBEK :tak:
może to jest powód popsutych ostatnio nocy? ;-)
zobaczyłam go dopiero teraz na wieczór, żelów żadnych nie mam, jutro będę musiała kupić

dzisiaj znów dwa spacerki :-) oba godzinne i znów opalanko na ławce przed blokiem, efekt: czerwona twarz i dekolt ;-)
potem (już z M. wybralismy się do CH, ale tu już jej się nie podobało, marudziła, w samochodzie w drodze powrotnej tak się darła, że musialam stawać, bo myślałam, że mi sie zaniesie), a jak tylko weszliśmy do domu to usmiech od ucha do ucha. Po prostu jazda jej sie nie podobała, a ja już myślałam, że coś ją boli...dawno mi się az tak nie darła

nati gratulacje, ale fajnie! powodzenia w przeprowadzce!
aeyne, akkhm witajcie :-)

wszystkich nie spamiętam,więc niech się nie czuje nikt pominięty;)
w skrócie:
Morgaine jak przepadła u Anawoj to woli wszytskie inne miejsca niż bb, teraz w Rabce baluje;)
Mitaginka ma coraz grzeczniejszą Tysie, chodza już nawet same na spacery,ale mają do kitu noce
Jankesowa ma super duzego silnego chłopaka co ma bunt na cyca i się bidula męczy
Baby chce wyjechać z PL po szczepieniu październikowym
Nati się w ten weekend przeprowadza 3 piętra wyżej
Ducha jest totalnie zakochana w Tymku i zacałować go chce ;) no i chce w dwóch językach mówić do niego od początku
Herbatita się smuci powrotem do pracy i jeszcze ma męża chorego w domu( wiadomo,jakby 3 dzieci na raz)
Hatorska miała długo szpital w domu,ale już ok, chce się ze mną spotkać, hehe:)
Dranissimo została forumowym draniem:)
Mercedess ma fajne nocki odkąd zagęszcza swoje mleko na noc:)
Akhm też się dziś dopiero objawiła;)
Jola ma 2 łobuzów na głwowie i mało czasu
Marma szczęśliwa,ze rok szkolny się zaczął
amusiaDorusia coś mało się ostatnio odzywa ale jest i u niej w porząddku;)
Asiunia odda swoje jajeczka,żeby ktoś mógł mieć dzidziusia;)
u Lilou też w porządeczku, Aneczkaaa też szykuje się do pracy

tak,nudzi mi się, tzn pokłóciłam się z mężem ,wiec siedze na lapku bo nie rozmawiam z nim;;))))

SERDECZNIE WITAMY nasze zguby aenye akkm no w koncu :)

MITAGINKO u nas tez zab dzis go zobaczylam ale jeszcze sie nie przebil i od 19 maly obudzil sie juz 10 raz i placz dalam czopek po co ma sie meczyc bobodnt mam i jest slaby musze jutro cos innego kupic

Buziaki dla Natalki na 5 miesiecy :))

no ale pamiec no:)

Ostatnia edycja:
moj max marudzil dzis od 17 ani nosic ani bawic kompletnie nic no i teraz budzil sie co dwie minuty mialam w domu tylko PARACETAMOL HASCO dla malego wiec to podalam musze tez kupic

bosze, dziewczyno, no jak mam ci dziekowac!!! jestes zlota :-) no to jestem w domu :-D

mitaginko, jankesowo
- gratki zabkow - u nas tez dwie jedynki (gorna i dolna o dziwo naraz) na wylocie, tzn pod skora czuc. ale zauwazylam, ze jakby sie wyciszylo teraz, tzn od jakiegos czasu nie posuwa sie dalej ich wzrost (zauwazylam go w tym stanie jakies 2 tyg temu).

baby
, a ty dzie? co cie sklonilo i jak w ogole? ogolnie popieram, znam sprawe dzieki morgaine :-) ale bez szczegolow. prosze wyluszczyc powody swojej decyzji ;-)

herbatito
- wspolczuje powrotu do pracy :-(

mitaginko
- fajnie, ze wam lepiej :-) kurcze, jak sobie pomysle, co przeszlas, to az strach. buzia. oby tylko spokojne dni i noce przed wami :-)

nati
- a co z tymi mieszkaniami? zamieniacie na wieksze, mniejsze czy jak? buzia!!!

ducha
- mamy to samo ;-) moglabym zjesc malego, nawet, kiedy w nocy jojczy. kiedy nawiedzasz gdynie?

morgaine
wakacjuje, a niech ma :-) i tak norme dla bb wyrobi po powrocie :-D

asiunia,
serio z tymi jajeczkami? ale fajnie!..

a musze sie pochwalic, chociaz wasze bable pewnie tez tak robia- moj Felek normalnie pelza po calym domu! w minute potrafi pol pokoju przepelznac, a jak sie zdenerwuje, bo cos za daleko, to nawet podnosi dupke i probuje na kolankach stanac. jestem w szoku, chociaz moje chlopaki tez jakos szybko pelzaczyly, ale chyba nie az tak szybko.
a jak postawie go na nogach (wiem, nie powinnam za czesto) to stoi tak sztywno, tylko podtrzymuje go, zeby nie stracil rownowagi. silacz maly :-)

w ogole to nie wierze, na dwa miesiace czlowiek z domu wyjechal, a wrocil z innym dzieckiem! taka gapa byla, ledwo sie smiala i zaczynala gaworzyc, a tu takie sprytne cos wyroslo w tak krotkim czasie! SZOK!

reklama
mitaginka , jankesowa gratuluje ząbków polecam żel DENTINOX ale to raczej na bolące dziąsełka u Maii tez już widać ząbka ale jeszcze się nie przebił wszystko bierze do buzi i juz pieron mały potrafi gryźć i też niespokojnie śpi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry