Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja moge sie wypowiedziec?hihi
pozatym dranissimo ty chyba nie masz wyboru, bo jak puscisz Zuzke do przedszkola to sama wsiaknie angielski![]()
Poslac do tutjeszego przedszkola, albo do polskiego [prowadzonego przez pl]. Ale do pl nawet nie mysle, bo powiem szczerze, ze wkurza mnie takie kitranie sie w obrebie tylko Polakow, siedzenie i gadanie tylko z Polakami, a potem po 7 latach pobytu zero jezyka, a dodam ze w cholere czeste to!

. Ale w sumie to dobrze, bo nie trzeba załatwiać samochodu do przeprowadzki i winde macie, z tego co pamiętam to wlaściwie tylko do windy/z windy
.
znowu na pościel, hahahaha, byl jeden dzień przerwy, a wcześniej leżymy sobie na łózku a tu nagle rzyg, taki z chluśnięciem, na siebie, na pościel, komputer i na mnie. A najlepsze jest to, że się wyrzygał i śmiech od ucha do ucha, to jest najlepsze w tych bąblach, zero do bani, że nieprzyjemnie ducha mąka ziemniaczna nie pomogła, ale puder spróbuję - dzięki
, byle by działały. dziękuję za chęci pomocy. :-)... a mam pytanie do mam rozszerzających dietę a dokładnie o gluten: kupiłam dziś z nestle kaszkę mleczną manna i wiem że dodaje się ją do słoiczka np. z obiadkiem ale nie wiem ile jej dodać?? ...
A ja chcialabym nawiazac do tematu, jaki zaczela ducha kiedys na fb. A propo uczenia dzieciaka jezyka, tzn. drugiego jezyka poza polskim, rzecz jasna. Nie moglam do tego sie dogrzebac na fb wiec zapytam tutaj - co Wy o tym sadzicie? Bo np. ja uwazam, ze to za wczesnie i ze w tym momencie to troche macenie dzieciakowi w glowce ;-) Bardzo mnie ten temat interesuje, jesli ktos cos wie/cos slyszal... ;-)Moze jola albo wilmek cos napisza ;-)
witam
szybko przeleciałam co napisałyście ale nie mam siły odpisywać. Wyszliśmy o 11 ale UWAGA:
SPRZEDALIŚMY MIESZKANIE I KUPILIŚMY MIESZKANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
więc teraz tylko pakowanie nam zostało!!!!!!
jestem szczęśliwa![]()