reklama

Kwiecień 2011

ja polecam baby orajel - do sciagniecia z usa, niestety. ale rewelacja, sama uzywam do swojej osemki, ktora sie odzywa czasem. normalnie dretwieje dziaselko jak po znieczuleniu u dentysty. z dentinoxem i reszta zeli nie ma porownania. i o dziwo, jak Filip byl maly kupowalam je normalnie w polskich aptekach :angry: nie wiem, o co kaman, ze teraz ich nie ma.

reklama
no siemano przewakacjowana Pani z 3-miasta :))). Ano pewnie jakoś niedługo sie pojawię, już się wybieram drugi tydzien ale muszę najpierw zalatwić sprawe opału na zimę :( a strasznie nie nawidzę tego tematu i podchodzę do niego jakoś tak dupowato.

Witam,witam i o zdrówko pytam;-)

Wow,widzę,że pędzicie,a u mnie jakoś czasu ostatnio brak na cokolwiek poza:dom-dzieci-małż-etc. Przeczytałam Was,a to już jest coś,no nie???

eywa-STO LAT dla Natalki od rówieśnika Karola:-)

nati-ruszyło coś wreszcie i z całego serca tego gratuluję!!!No to teraz czeka Was mnóstwo pracy,ale za to potem będziecie się już tylko cieszyć!Póki co-cieszę się razem z Wami!!!

mitaginko-gratki ząbka,Tysia jednak postępowa;-)

herbatita-ciesz się Wikunią póki jeszcze jesteś w domu

aenye-nie no,nie mogę!Jesteś wreszcie!Pewnie teraz będzie co czytać;-)

......................no i :szok:tyle,dziecię mnie wzywa

o nie, mam ich jakies 3 tysiace, jak sie ogarne to zaczne przegladac dopiero ;-) w sumie monotematy, konie, dzieciaki bawiace sie i szalejacy fel ;-)

kurde, laski, ja za tydzien jeszcze do karpacza jade - wesele przyjaciolki. pewnie dopiero jak wroce bede mogla sie wkrecic w bb, musze jeszcze sukienke przerobic, bo schudlam, dodatki ogarnac, fryzjer, kosmetyczka, ciuszki dla mlodego jakies wypasne - w koncu bede swiadkowa... same wiecie. wroce dopiero 12 chyba. i chyba dopiero wtedy wroce do rzeczywistosci.
ale powiem wam, ze przez to straszne spanie mlodego (pobudki co godzine, dwie, co 15min itp) mam ochote juz przerwac cycolenie. nie wiem. no i moglaby spbie sama z mezem do karpacza podskoczyc ;-) byloby ekstrasnie, wreszcie sami, sami, sami!.. od lat nigdzie nie bylismy na dluzej, noc - dwie to max. a tak kilka dni w trasie.. cudnie.. a mlody tak wyje w aucie, po godzinie - czyt, jak sie wyspi - to wyje, az sie go nie wyjmie z fotelika. i jak tu jechac 8h...

eywa, sto lat dla Natalci!!! Buziak od Tymcia :* i wspołczuję kłotni z małżem, też nie lubię jak jest taka beznadziejna atmosfera. Jutro może już będzie ok, a może byście się poprzytulali na zgodę?! ;-)

mamusiaDorusia, sto lat dla Karolka!!! Żółwik od Tymcia :)

mitaginka, gratuluję ząbka!!! :)

witam :-)
ale naskrobalyscie napewno wszystkiego nie zapamietalam...kurczaki jakies przeziebienie nas dopadlo..z nosa mi sie leje ehhh jak narazie maly najlepiej sie trzyma oby tak zostalo plisss
asiunia odwazna piekna decyzja :-) zycze zeby kolezanka doczekala sie slicznego maluszka :tak:
nati ekspresowa sprzedaz kupno zamiana teraz zycze szybkiej przeprowadzki
eywa ciesze sie ze znalazlas pediatre ktory w komcu sie powaznie zainteresowal malutka
aenye akkm witam :-)
mercedes u nas maka ziemniaczana na zmiane z alantanem dziala...alantan tez ma dobra zasypka (w ktorej skladzie jest skrobia ziemniaczana tak swoja droga)
nela powodzenia z chrzcinami :tak:
baby jaka chusta? :-p
dranissimo my do starszaka mowilismy/mowimy po polsku ale od poczatlu mial kontakt z angielskim poprzez znajomych bajki itp...zna sporo slow nie moge jednak powiedziec ze mowi po angielsku teraz idzie do przedszkola i tak naprawde to dopiero tam nauczy sie mowic...z tego co widze u znajomych to dzieciaki ucza sie pozniej bardzo szybko jezyka i maja z nim tyle kontaktu ze mowia biegle i z odpowiednim akcentem...boje sie ze pozniej moze byc problem z poprawnym polskim (czesto brakuje im polskich slow bo znaja tylko angielski odpowiednik) atakze mysle ze warto uczyc polskiego a angielskiego nauczy go przedszkole szkola i znajomi i to poprawniej niz my...ale to tylko moja opinia kazdy robi jak chce :-)
mitaginka gratuluje zabka :-)

reklama
DObry wieczór :-)
My dzisiaj pobudka przed siódmą z mega marudzeniem, ubrałam więc malucha ciepło i jeszcze przed ósmą na zakupach w biedronie byliśmy (kurna chyba 9 stopnie było, piździawica że hoho) w drodze z zakupów już był ryk i w zasadzie całe przedpołudnie marudzenie było na tapecie grrr po południu mamcia wnuka bawiła a ja odprężałam się przy malowaniu płotu (wielkie przygotowania przed weselem siorki - to już za dwa tygodnie)
19:05 kąpiel malucha, pół godziny później już chrapał- przed momentem była pobudka na małe dojedzenie i znów chrapie :) ma sie te humorki:-D

A jutro to idziemy na pępkowe do kumpeli, strasznie się boje (pamiętacie, to ta kumpela co w maju urodziła
a dwa tygodnie później zmarł jej mąż, nasz kumpel) w zasadzie wakacje przeleciały, wszyscy się porozjeżdzali i nie było okazji się spotkać... ale dziewczyna musi żyć dalej dla swej córeczki przede wszystkim

aenye i akkm witamy witamy już prawie jesiennie
eywa wszystkeigo naj naj dla Natalki
mamusiadorusia dla Karolka również naj naj naj!
mitaginka gratuluje ząbeczka, my jeszcze czekamy a z buzinki ślinotok
mercedes u mnie podobnie jak u wilmka alantan
nela dużo jeszcze załatwiania pozostało?

Aaaaa zakupiłam dziś niby super hiper wypasioną butelke Lovi a Maluch dalej nawet patrzeć nie chce na butle (i to z moim mleczkiem). Ja to nie wiem co sie stało... dlaczego się mu odwidziało... przecież wcześniej pięknie pił:wściekła/y: Ma któraś też taki problem??? przeca ja się teraz z domu nie rusze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry