reklama

Kwiecień 2011

witam :-) u nas nastepna katarkowa noc wiec kilka pobudek ale nie narzekam moglo byc gorzej...qrcze moj maly ma na cos uczulenie :-( i nie wiem na co ..plecy i brzuszek wysypane i sucha skora...jablko zaczal jesc 3tyg temu podobnie jagode 2tyg temu marchew a wysypka od 3 dni...myslicie ze moze to byc cos co zjadl? proszek ten sam od urodzenia..i od proszku to chyba by bylo na calym cialku nie? nie wiem glupia jestem..przerabialam juz alergika a nad nic nie wiem..tak jak pisala asia i aenye "drugie a nadl nic nie wiadomo :-(
justi powodzenia w Wiedniu na wszystkich frontach ;-)
mercedes moj maly teraz ma katar i uzywam wody morskiej i fridy..jeszcze mam cebion ale zapominam zeby go dodac do herbatki
cucu ile jeszcze masz pracy? niedlugo nie cos mi sie kojarzy?
aneczka o mamo co za nieprzyzwoita godzina na wstawanie :szok: mlody teraz chodzi do p-kola na 9 i ja wstaje o 7 zeby to wszystko zorganizowac..fakt ze mlody tez sie tak czesto budzi
nati fajnie ze tak nie chorujecie :-)
aenye ja nie daje przeciwbolowych tzn wyjatkowo jak dlugo placze i przypuszczam ze to zabki no i przy temperaturze oczywiscie

reklama
aenye ja daje czopki nurofenu jak juz nic innego nie dziala. Taka ostatecznosc no i obowiazkowo przy temperaturze. Nam naszczescie czesto pomaga Vibulcol te czopki homoepatyczne, ale jak to nie dziala to wtedy nurofen i po sprawie ;-)

no mi juz dzis lepiej. Pogadalismy wczoraj z P tak szczerze i mam nadzieje ze kryzys zazegnany... I dobrze bo mi cholernie zle z tym bylo! :-)

kuyrde kupilam starszemu buty na ebayu i przyslali rozmiar wiekszy niz zamawialam... nie lubie! :-(

Czytam Was regularnie ale jakoś wdrążyć się nie mogę id dodać swoje opinie spostrzeżenia. Cycowa już dawno nie jestem ale przy najlepszych wiatrach ściągałam 150 ml z jednego cyca, potem coraz mniej, miamlam tez laktator medele mini elektric. Byłam z niego zadowolona. Najgorszy ból jaki odczułam to chyba po raz pierwszy jak go zaczęłam stosować później było już ok., póki oczywiście mleko było. Dziś tylko butla i moje ugotowane potrawy.
Gluten zaczęłam wprowadzać, choć przyznam szczerze mam jakieś obawy, nie dlatego ze gluten ale chyba dlatego że nie godzę się z dorastaniem córci. Mam z tym jakiś maga problem i łapie doła. Na razie daje jej zwykłą kaszkę mannę, podgotowuje ją na wodzie a potem do ciepłego dodaję mleka mm. Wczoraj tez pisałam że zaczęła przychodzić teściowa i boli mnie to przeokrutnie, dotychczas ja sama sobie dawałam świetnie rade z Wiką a teraz ten czas muszę dzielić z teściową.
I to nie dlatego że sobie nie radzę, tylko cholerny powrót do pracy. Zostało mi dokładnie 10 dni wolności a potem szara rzeczywistość. Cucumber i Twoje hasło mnie przeraziło az zakuło w brzuchu
Poziom w łóżeczku obniżyłam już o jeden. Mała wiercipietka zakładała nóżkę na barierkę i było to dość niebezpieczne, a teraz jak zaczyna się w łóżeczku bawić ( jeszcze póki co na leżąco) to w zabawie układa się w poprzek. Jak ona to robi to nie wiem. Kiedyś chyba z ukrycia muszę ją poobserwować.
Co czyszczenia noska tylko sól morska i mała frida, tzn otriwin ( takie samo urządzenie jak frida)
Noc standard 3 pobudki, a to smok a to herbatka a o 4tej mleko. 6 zmiana pieluchy i do 8mej dziecię nie śpi.
Zasnęła ok. 11 więc póki co cisza i mogę poklękać, zjeść śniadanie, ale wyczystko to musi być mega cicho co by jej nie obudzić.
Kupki u nas 1-2 razy dziennie i często a nawet zawsze zielone.
Chyba trzeba z tym porządek zrobić i zapytać się lekarza na szczepieniu czy tak ma być. Zrobimy badanie kau bo mnie to zaczyna martwić, może i ten sen taki nerwowy w noc jest tym podyktowany
Mama ten sam problem co większość wiec wklejam na nowy wątek

a ja przezywam mega stres, zaczelam poszukiwanie od dawna zgubionego dysku ze zdjeciami - ostatni raz widziany na dzien ojca, potem wyjechalam i zapomnialam o nim; nie moge go nigdzie znalezc, obdzwonilam znajomych i nic.. masakra.. plakac mi sie chce, zdjecia mam tam od wlasnego slubu, i wczesniejsze jeszcze, WSZYSTKIE zdjecia, nie mam kopii zapasowej!..

willmek
, moj tez ma katar, poki co frida + nasivin.

wróciłyśmy ze spacerku, objad wymyślony, składniki zakupione, to teraz muszę posprzątać i do garów. a pogoda cudna Polska jesień. nawet czasami lato jak na słoneczku bez wiatru szłam

reklama
o działa a pisałam na nowym watku
Czytam Was regularnie ale jakoś wdrążyć się nie mogę id dodać swoje opinie spostrzeżenia. Cycowa już dawno nie jestem ale przy najlepszych wiatrach ściągałam 150 ml z jednego cyca, potem coraz mniej, miamlam tez laktator medele mini elektric. Byłam z niego zadowolona. Najgorszy ból jaki odczułam to chyba po raz pierwszy jak go zaczęłam stosować później było już ok., póki oczywiście mleko było. Dziś tylko butla i moje ugotowane potrawy.
Gluten zaczęłam wprowadzać, choć przyznam szczerze mam jakieś obawy, nie dlatego ze gluten ale chyba dlatego że nie godzę się z dorastaniem córci. Mam z tym jakiś maga problem i łapie doła. Na razie daje jej zwykłą kaszkę mannę, podgotowuje ją na wodzie a potem do ciepłego dodaję mleka mm. Wczoraj tez pisałam że zaczęła przychodzić teściowa i boli mnie to przeokrutnie, dotychczas ja sama sobie dawałam świetnie rade z Wiką a teraz ten czas muszę dzielić z teściową.
I to nie dlatego że sobie nie radzę, tylko cholerny powrót do pracy. Zostało mi dokładnie 10 dni wolności a potem szara rzeczywistość. Cucumber i Twoje hasło mnie przeraziło az zakuło w brzuchu
Poziom w łóżeczku obniżyłam już o jeden. Mała wiercipietka zakładała nóżkę na barierkę i było to dość niebezpieczne, a teraz jak zaczyna się w łóżeczku bawić ( jeszcze póki co na leżąco) to w zabawie układa się w poprzek. Jak ona to robi to nie wiem. Kiedyś chyba z ukrycia muszę ją poobserwować.
Co czyszczenia noska tylko sól morska i mała frida, tzn otriwin ( takie samo urządzenie jak frida)
Noc standard 3 pobudki, a to smok a to herbatka a o 4tej mleko. 6 zmiana pieluchy i do 8mej dziecię nie śpi.
Zasnęła ok. 11 więc póki co cisza i mogę poklękać, zjeść śniadanie, ale wyczystko to musi być mega cicho co by jej nie obudzić.
Kupki u nas 1-2 razy dziennie i często a nawet zawsze zielone.
Chyba trzeba z tym porządek zrobić i zapytać się lekarza na szczepieniu czy tak ma być. Zrobimy badanie kau bo mnie to zaczyna martwić, może i ten sen taki nerwowy w noc jest tym podyktowany

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry