reklama

Kwiecień 2011

wybaczcie, że nie nadrobiłam i tak samolubnie będzie ale padam na twarz...

mój młodziak budził się w nocy co chwilę wiec ja chodziłam dzisiaj jak śnięta przez cały dzień, a on jeszcze od 14 taki marudny, że szok, cały czas by tylko na rękach był... na spacerze pospał 20 min i płacz, w domu zasypiał dwa razy na 15 min a tak to maruda, ręce mi odpadały, na szczęście usnął szybciutko sam na noc więc chociaż tyle...

Wpadłam się generalnie pochwalić, że już zakupiłam bilet do Dublina, bo mąż jutro idzie na szkolenie a od piątku do pracy rusza :-) więc 26.10 wylatuję :tak:

uciekam do spania, postaram się coś jutro nadrobić

acha buziaki i życzonka dla półroczniaków :)

reklama
w ogóle dziś małej ostatnie badania robiliśmy,jak tu bedzie ok daje sobie ze wszytskim spokój,no ale nie o tym chciałam, chciałam pochwalić malutką, całą tę małą probówkę pobierała babka a ona nawet nie pisnęła, ja jej śpiewałam "Aaaa kotki dwa" bo nie wiedzieć czemu doprowadza ją to do mega śmiechu:szok:potem dałam paczkę chusteczek higienicznych w drugą łapkę i się bawiła:) no i dziś krzesełko przyszło ,już przetestowane, zaraz wkleje zdjęcie;) super jej się podobało

oj, cos sie spoznilam - moim zdaniem ta edycja wiele lepsza, dziewczyny sa sliczne w wiekszosci, serio serio mowie ;-) tamta edycja nie pasila mi, mialam jedna laske, ktora obstawialam, a teraz kilka mi sie podoba ;-)
i czolowka na swiatowym poziomie :-)

jankesowa,
sliczne rzeczy ma ta laska, ale ja nie lubie licytacji ;-)

eywa ja to ciągle nadzieją żyje, że w końcu te nasze perełki będą przesypiać ładnie całą noc jedne prędzej, jedne później ale napewno się doczekamy ;-) no a teraz troche pomęczymy...
aneczka zdrówka dla dzieciątka:-) ja też z lewej strony jakoś większą produkcje mam mleczka, nie wiem dlaczego bo od początku karmiłam na zmianę i co.... teraz i tak lewą pierś mam mega większą i boje sie, że tak zostanie grrrrrrrr
baby Adi za tatusiem tęskni i stąd to marudzenie :tak: to zostało ci 21 dni w pl - oczko

U nas jeszcze zębolków nie ma, coś białego już od ponad miesiąca widać ale nic sie nie przebija a ja sie doczekac nie umię.

Madziarkas pewnie tęskni, no ale ja mu taty nie zastąpię... teraz sie doczekać nie mogę a jak przyjdzie co do czego to nie będę wiedziała w co ręce włożyć...

u nas też ząbki idą i idą i wyjść nie mogą lekarka nam już mówiła jakieś 1,5 mis temu, ze idą i co??? nic...

chetnie dolaczylabym sie do dyskusji ale jak zwykle widzialam koncowke tapmadl ,ale kilka dziewczyn mi sie podoba,tylko nie ta co wygrala,bleee.

Miska dzis przed usnieciem( bo zasypia ostatnio modelowo-ma swoja pozycje na boczku i najlepiej ja glaskac po pleckach) przegadala dokladnie 40 minut,ale sie usmialam.cudowne uczucie slyszec to jej "mememem,babababa...." i tak caly czas tylko w roznych intonacjach.ale mi gadula rosnie:)

reklama
witam z rana
top model nie oglądałam bo mąż po w-11 przejmuje tv.:-(
noc ok ale spała z nami to nie liczę ile razy jedynie to mnie ssała nie za sutka co bolało.
teraz leży jeszcze nie przebrana na podłodzę i ogląda tv- czyli bawiące sie nasze koty to lepsze niż prawdziwa tv. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry