• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2011

reklama
aneczka ten nebulizator kupowałaś na allegro? tez przymierzam się do zakupu bo Majusi caly czas furczy cos w nosie i nie może oddychać i non stop pobudki
mitaginka ja daje jej te zwykłe flipsy tylko one bardzo brudzą i zakleja

bosz ja wymiekam z moim dzieckiem.. jest cudny i kochany, jak do niego podejde usmiech od ucha do ucha, ale jak chwile sie pobawi (gora 5min) i mnie nie ma obok to mialczy, jakby go cos bolalo, albo jakby zmeczony byl.. jesu..

mitaginko,
no nie wierze, tyle godzin!.. moj to gora 7h RAZ W ZYCIU spal, a tak zwykle co 2h pobudki.. a dzisiejsza noc w ogole beznadziejna, bo pobudki co chwile :P

trzymajcie kciuki za moja aukcje, bardzo mi zalezy :-D

kolezanka u mnie byla, wiec choc sie ubralam jak czlowiek i mejkap strzelilam, chate ogarnelam i nawet mam obiad dwudaniowy :-D hehe pracowicie! drugi dzien na chacie smierdze, tzn w ogole nosa nie wysciubilam, nawet mi dzieci dowoza z pkola (szwagierka, thx lord), bo pogoda taka, ze leje co chwile.. zimno.. brrr!

aenye- dzisiaj pogoda nie najgorsza :-), u nas kupy gdzieś pierwsze 2 tyg były takie jak mówisz to co zjadła to w pieluszce ale juz są ok.

dziewczyny ( aenye, ducha, aknowi) widziały że Asia z kwietnia, no pędzi z zębami.
Cały dzień poza domem. mam dość.

widzialam asiunie i jej zeby i potwierdzam :-D (pytanie, ktora asiunie, hehehehehehehh)

no jak ja chcialam wyjsc po dzieci (ok 16) to lalo jak z cebra :szok: az szyby cale splywaly jakby je ktos z rury polewal.

ja wyeliminowałam kaszke bo właśnie jest paskudna kupa zielona bleee. w końcu będzie się musiała do mm przyzwyczaić chyba że to maliny bo mam kaszke malinową tzn miałam. jeszcze raz kupię jakąś inną jak to nie pomoże to eliminacja i mleko tylko cyc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry