• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwiecień 2011

reklama
dranissimo a ja nie mówię, że to źle,że nie siedzi, czy że sie nie cieszę, tylko ktoś pytał, czy sa jeszcze dzieci, które nie siadają, nie raczkuja itd więc odpisałam :-D

ale mam zły humor, oczywiście przez @
byłam na zakupach i w pralni, z moich nowych spodni nie chce zejśc plama :wściekła/y:, zabawka którą kupiłam Tysi na mikołaja w smyku, w auchanie 30 zł tańsza :wściekła/y:, dla M. nic nie znalazłam i już nie będe miała, kiedy mu kupić :wściekła/y: kupiłam sobie na poprawę humoru kozaki i... nie jestem pewna, czy dobrze zrobiłam, czy mi się w ogóle podobają :wściekła/y: więc humor jeszcze gorszy, jakaś porazka dzisiaj..

Nie wiem co napisać wybaczcie ;)

Moja Emilka kończy wcinać 2 biszkopta
wszystko jest wybrudzone ale za to dziecko
jaką ma frajdę i wcina i ciągle cobie mruczy "mniałmniał"
oczywiście nie tak wyraźnie ale po swojemu ;)

Hej dziewczyny!!!

Takie mega lenistwo mnie dzisiaj ogarnęło,że szkoda gadać;-) Poza tym mamy trochę problemów w rodzinie brata (tu dopiero szkoda gadać) i jak narazie wsio się wokół tego kręci...
Wczoraj zrobiłyśmy kartki,tzn.w tym roku Marysia sama robiła,jedne krzywe,inne "napakowane",ale ogólnie-miała chęci i pomysł-więc pozwoliłam jej zadziałać:tak:

mitaginko-lepszej formy podczas @ życzę;-)

dranissimo-trudno mi się wypowiadać,bo nie znam sytuacji.Ale ja jestem meeeega uparta nawet wtedy,kiedy wiem że nie mam racji i u nas zazwyczaj o to jest afera...kurcze,tak trudno mi czasem "widzieć" prawdę.Ale 3 m-ce to długo,ja bym tak nie mogła,a jakby mój A.zrobił tak jak Twój-to już bym się dawno spakowała.Ale czy to załatwi sprawę? Święta,czas pojednania...tak,banalny frazes,a potem wszystko po staremu:-( Życzę Wam takiego prawdziwego zbratania,na zawsze!!!Uda się,zobaczysz!

irenko-jesteś psychologiem;-)????

No proszę,taki leń ze mnie a jednak trochę naskrobałam:szok: To miłego wieczoru i MIŁOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MamusiaDorusia – to mój charakter masz albo ja Twój Też mega uparta jestem i zawsze po mojemu być musi

mitaginka – nawet jak dziś nie jesteś pewna czy kozaki cacy za czas jakiś takie będą! A z ciekawości co Tysiakowi kupiłaś?? Ja się motałam i Mila dostanie ośmiorniczki do kąpania! Zabawek od cholery a do kąpania nie wszystko można

laski – jaka sałatkę zrobiłam!! Obżarłam się jak prosiak – w ogóle dziś dzień żarcia. Wyglądam na 8 miesiąc.. jak się powstrzymać.. cóż – jutro luźna bluzka ukrywająca brzuszek. No i Milenka pierwszy raz spadła z łóżka... ma guziola, wykąpana, nakarmiona śpi a ja z bolącym gardłem, pociągająca nochalem zdycham i czekam na kąpiel – teraz młody okupuje wanne

a ja podczas kąpania Tysiuli zauważyłam, że wykluwa się kolejny ząbek- prawa dwójka, czyli rosną równocześnie dwa :dry: w sumie nie dziwię się, że Martynka tak znosi noce, jak dwa zębiska jej idą :tak:
a poza tym- mam krwiaka na prawym sutku :szok: Tysia ostatnio faktycznie tak mocno się zasysa, że trudno ją od cyca oderwać jak zaśnie i oto efekt :szok: ale chyba nie przeszkadza to w karmieniu, co?

aneczkaaa mnie też gardło boli :confused: a kozaki zaczeły mi sie już podobać, ale... mogłyby być rozmiar większe... kurcze, ale nie było :wściekła/y: no nic, może się rozbiją, choc wątpię, bo to zamsz, a nie żadna skóra
Tysiuli na gwiazdkę kupiłam słonia fontannę
Playskool Słoń Fontanna Z Piłek Kulek Hasbro 3194 (1967209640) - Aukcje internetowe Allegro

a na mikołaja klucze
FISHER PRICE KLUCZE EDUKACYJNE STAN BDB (1975518723) - Aukcje internetowe Allegro

a M. dziś w nocy znów jedzie do Warszawy, ale dobrze, że tylko na jeden dzień

Co do cewnika mialam zakladany przed cc w czasie skurczy MAASAKRAAAA bol w ch*********** chyba kazdemu przed cc zakladaja bo przeciez czucia brak i mozna na stole na siusiac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry