Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Eywa- ja daje wszystko :-)
tzn np jajecznice, jajko na miekko ( to przeczytałam po fakcie że od 11 miesięcy ale nic asi nie było), omlet z dzemem, chlebek z masełkiem, raz dałam parówkę cielęcą, herbatniki, kaszke manną z różnymi dodatkami, marchewkę surową, uwielbia białą rzepę. i chyba to wszystko jak coś sobie przypomnę to dam znać.
ja też nati daje jej jeść wszystko niemal, tylko szukam czegoś co pełnym posiłkiem będzie ja raz dałam jajko na parze gotowane i brzuch bolał tej nocy, no a potem lekarka w szpitalu kazała się z białkiem z jajka wstrzymać przez tę alergie nie wiadomo na co , boshe mowia o tym od miesiecy,ze bedzie miala, mam nadzieje,że to będzie coś nieutrudniające życie, oby nie kurz!!!
no może spróbuje kisiel i budyń, ale to moje panisko wybredneidę z książką się położyć, jutro jednak ja kieruje do lekarza, a to 30 km niby tylko, byle nie z gorączką bo piechotą pójdę
o już prawie 22 a moje dziecko nie ma zamiaru spać tyle tylko że wracając od mamy przed 20 zasnęła w samochodzie.ale może jak zasnie to dopiero o 1 się obudzi, tak ma zazwyczaj jak zaśnie późno
Eywa kciuki zaciśnięte dzidziol slodki i jaki grubasek to mój Adi jest chudzilecem przy nim ja daję Adiemu chlebek i sobie dziubie albo owoca świeżego z jogurtem, kaszkę czasem, robię sama kisielek albo budyń podaj mi na priv maila to wyślę Ci przepisy na dania dla maluchów moze coś Cię natchnie
Dranissimo wpadaj na święta do nas mała się z adim pobawi, my posiedzimy i pogadamy bedzie fajnie
Aneczkaa czekam na przepis na sałatkę
Hatorska wpadaj częście to będziesz mogła na bieżaco odpisywać