• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Eywa- ja daje wszystko :-)
tzn np jajecznice, jajko na miekko ( to przeczytałam po fakcie że od 11 miesięcy ale nic asi nie było), omlet z dzemem, chlebek z masełkiem, raz dałam parówkę cielęcą, herbatniki, kaszke manną z różnymi dodatkami, marchewkę surową, uwielbia białą rzepę. i chyba to wszystko jak coś sobie przypomnę to dam znać.

ja też nati daje jej jeść wszystko niemal, tylko szukam czegoś co pełnym posiłkiem będzie:) ja raz dałam jajko na parze gotowane i brzuch bolał tej nocy, no a potem lekarka w szpitalu kazała się z białkiem z jajka wstrzymać przez tę alergie nie wiadomo na co , boshe mowia o tym od miesiecy,ze bedzie miala, mam nadzieje,że to będzie coś nieutrudniające życie, oby nie kurz!!!;)

no może spróbuje kisiel i budyń, ale to moje panisko wybredne:-Didę z książką się położyć, jutro jednak ja kieruje do lekarza, a to 30 km niby tylko, byle nie z gorączką bo piechotą pójdę:tak:

o już prawie 22 a moje dziecko nie ma zamiaru spać tyle tylko że wracając od mamy przed 20 zasnęła w samochodzie.ale może jak zasnie to dopiero o 1 się obudzi, tak ma zazwyczaj jak zaśnie późno

Aenye zdolnych masz synów :) wszyscy trzej :)

Eywa kciuki zaciśnięte :) dzidziol slodki i jaki grubasek :-D to mój Adi jest chudzilecem przy nim :) ja daję Adiemu chlebek i sobie dziubie albo owoca świeżego z jogurtem, kaszkę czasem, robię sama kisielek albo budyń podaj mi na priv maila to wyślę Ci przepisy na dania dla maluchów moze coś Cię natchnie :)

Dranissimo wpadaj na święta do nas :) mała się z adim pobawi, my posiedzimy i pogadamy :) bedzie fajnie :)

Aneczkaa czekam na przepis na sałatkę :)

Hatorska wpadaj częście to będziesz mogła na bieżaco odpisywać :)

Ja dzisiaj spędziłam dzień z małżem :) na specjalne zamówienie upiekłam ciasto drożdżowe z kruszonką i dodatkowo drożdżowe sytrynowe :) pychotka :) właśnie sie obżeramy :)
Drożdżowe ciasto cytrynowe do odrywania
Puszyste ciasto drożdżowe z kruszonką

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry