no to my po neurologu, rozmowa trwała do czasu aż powiedziałam,że zasypia przy cycku, generalnie powiedziała mi od razu,że tylko i wyłącznie to jest problemem u wszytskich dzieci z takimi problemami, a dlaczego natalka tak często się budzi, bo po prostu jest wrażliwa i ma krótkie fazy snu(nasza książka o spaniu się kłania), inne dzieci nasze forumowe mogą np mieć troszkę dłuższe te fazy stąd pobudek mniej, wyjścia są 2 oczywiście, przeczekać, może się unormować ok 1-1,5 roku (albo nie) albo odstawić, moja decyzja, wiem,że byłam zdecydowana,ale tak się boję....
co do obracania przyjdzie na nią czas, napięcie w porządku itd, a ciemiączko mówiła,że to nic,że zarośnięte, niektóre dzieci tak mają, padiatra mówiła mi wcześniej o usg...no ale spoko
muszę się przespać z tematem, żeby było śmiesznie, przekroczyłam połowe drugiego antybiotyku a gorączka bez leków 39,6 k**** mać!
Cucu gratuluje kroczków i braku szkolenia
Aeyne super Filip zdolniacha
Aneczkaaa ale Milcia zawsze czuje,że jest taka kochana i wyczekana
Lilou co kupiłać nowego?
Drani nie mam pojęcia co do fotelika, spróbój najpierw powyjmować co się da, potem wypierz i zobacz, kupuj w ostateczności, a to już ten większy?
Jankesowa oby Gracjanek ładnie spał

ważne,ze psina zadowolona zmianą fryzury