Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

chociaż teraz jak młodziak jest większy to już spoko
no i podziwiam, ze zdecydowałaś się na 5 tyg mieszkania z rodzicami, niezależnie od tego jacy są to rodzice to ja przywyczajona do mieszkania z mężem i teraz jeszcze młodziakiem, nie znoszę jak mi sie ludzie plątają po mieszkaniu, imieniny czy odwiedziny i wyny bo chcę mieć spokój, dlatego jak sobie pomyślę o locie do polski to mnie trzepie, bo wszyscy będa mie pretensje że tak krótko sie widzimy a zwłaszcza teściowa która już liczy, ze bedziemy sie z nimi często widzieć a ja tego chyba nie przeżyję.... rozumiem, ze to ich wnuk itd ale nie potrafię siedzieć spokojnie jak wiem, ze mają klucze do mojego mieszkania i wpadają tam sobie ot tak...
Chociaz w sumie ja to mam taki maly, chyba parasolka sie to zwie ;-) Zloze to, to moze jakos pojdzie lekko. Chce tez wziac nosidelko, co by wrzucic tam Mala i miec rece wolne, bo inaczej pizne... Ale z drugiej str taki wozek na sniegi???
Chyba zla pore sobie wybralam na wyjazd 
Przy okazji moze odpoczne, uda mi sie cos SAMEJ porobic, bo tu niestety [stety] z Mala jestem 24/7. Psychicznie chce odpoczac... No i sama chce troche z Nimi pobyc. Teskni mi sie...
Bo niby ona ma przeciwciala od Ciebie, ale skoro Ciebie wzielo... Dziwne. No ale to dobrze, martwic sie nie trzeba o nia! :-)
Tylko, ze tak naprawde to Ona wcale tak duzo nie je. Dominuje cycek, a co to tym sie tak naje?? Ja tez bylam grubiutkim bobasem, a teraz przytyc do normalnej wagi nie moge...
Wasze tez tyle sikaja??
A noz widelec sniegu nie bedzie, albo chociaz jakies roztopy 
Zobaczymy. Nie bede specjalnie na wyjazd wozka kupowala, tutaj taki mi w zupelnosci styka.
No nic to, jeszcze sie wywiem co i jak. I dzieki, w razie wu jeszcze bede pytala... :-)
:-)