Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co jeszcze Ci chciałam napisać.. takie posty piszesz długie że zawsze mam dużo do odpisania:-)a już wiem..co do kompa to u mnie też planowany odwyk, chyba z 6 nowych książek do przeczytania mam:-)
a za półgodziny do leakarza ze starszą muszę wychodzic. a tu dobudzić nie ma jak. Asia też śpi no kurde jak nie mogą spać to śpią!!!!

wyczucie w rece chlop ma tu bym sie zestresowala bo co jak macal ekspedientki ktora ma podobne haha zarcik
Ja wam am ekspedientkę!Jankesowa – zawsze mógł pięść wkładać do miseczki i tak dobrać – zwał jak zwał liczy się efekt idealnie dobranego biustonosza!! :-)
już wiem,że dla niej to najlepsze wyjście i jestem dumna z nas wszystkim,ze dalismy radeno i z mojej madrej coreczki,ze nie plakala za zycusiem przez tydzien calymi nocami
![]()
Ale spokojnie, jest pod zadaszeniem, a ona tak uwielbia spać na powietrzu, że min. te 2 godz musi być codziennie na dworze, nawet jak leje czy wieje