reklama

Kwiecień 2011

reklama
Hello!

Masakra,jestem wkur********************888 jak mało co,byłam z Karolem u lekarza,mojej pediatry akurat nie było.No i ta mnie tak ofukała,że co ze mnie za matka,że dopiero teraz przychodzę (W nocy Karolek miał ataki duszącego kaszlu) no i że` mam podziękować,że choć nie chodzę do niej to mnie przyjęła....małpa wredna .No i oczywiście antybiotyk,choć płuca i oskrzela czyste. Zaraz jadę do mojej lekarki na konsultacje...........

mitaginko-podyplomówka?Ja już zdecydowałam,od października na logopedię ruszam,a potem jeszcze na neurologopedię...;-)

eywa-buźka dla Natki że tak ładnie śpi:tak:

marma-zdrówka i oby wyjazd doszedł do skutku!

nati-jak po lekarzu?

aneczkaaa-daj znać jak się "idol"sprawował..wobec Twojego "fana";-)

boliwia-zgody,zgody i miłości!!!!!!!!!!

Uciekam,bo małż z pracy wrócił,trzeba dać papu:-D:-D:-D

Karola nie wstała i do lekarza nie poszłysmy :-), z resztą asia do 8.45 spała tez. to zwykły pediatra dla chorych bo Karola kaszle od miesiąca. w pon jest moja lekarka popołudniu to po szkole pójdziemy a przy okazji Asie zbada, zważy, sprawdzi ciemiączko bo chyba zarośnięte już.

Mnie tez dawno nie bylo.Ale musze sie pochwalic.Miska pokonuje powoli lek po upadku i zaczela sie delikatnie obracac z brzuszka na plecki.Staje na nozkach.Dla nas jako rodzicow wczesniaka to sa kamienie milowe dajace mnostwo szczescia.Ale znow wieczorami nie moze zasypiac...Meczy sie od 20 do 23:(

Dziewczyny mam PILNE pytanie- czy któreś z dzieciaczków miało przepisane żelazo z powodu jego niedoborów? Oliwka ma od dzisiaj przepisany Actiferol Fe 15 mg. Lekarka kazała dawać przez 1 mies. i zrobić przerwę, żeby spr. poziom hgb. Z tym, że na recepcie były 2 opakowania po 15 mg. I teraz zgłupiałam czy mam ej dawać 2 razy dziennie po 15 mg? Czy tylko raz dziennie. Kurczę nie pamiętam, głupio mi jakoś tak dzwonić, a nie chcę Małej zaszkodzić. Help!

Boliwia nie pomogę lepiej zadzwoń i się dopytaj.
Mercedess- tylko kaszkę manną robię i dodaje sok malinowy ( taki do rozcieńczania) dzieciom się nie nudzi jedzenie na szczęście :-)

reklama
matko ile nadrabiania szok nie było mnie 3 dni bo laptop mi nawalił :/
byłam wczoraj z Mają u lekarza bo meczy ją okropny mokry kaszel i naszczęście nie trzeba antybiotyku ,ale miała stawiane 2 raz bańki jeden wrzask. 5 minut trwało dla mnie wietrzność nie mogłam jej utrzymać na rękach biła mnie szczypała wydzierała włosy zdzierała z siebie kocyk koszmar przeprzyłyśmy ubrałam ją odłożylam do łóżeczka i w momencie zasnęła i spała 3 godziny. noc też już lepsza bo tylko 1pobudka dziecko mogło oddychać i super sobie spało.
mitaginka i cucu Majeczka tez jest wampirkiem tzn była bo nam teraz wyszły 1 górne :-)
a teraz idę ogarnąc dziecko do spania i potem Was nadrobie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry