Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

za nadgodziny oczywiście nikt mi nie zapłaci... no więc wróciłam dzisiaj o 18:00, szybko zjadłam, M. pojechal odwieźć teściową, ja bawiłam sie z Tysią, wrócił o 19, ja na kolana i mycie podłóg (teraz jak Tysia mobilna to obiecałam sobie, że codziennie będę szorować powierzchnie płaskie
), potem kąpiel małej, no i liczyłam, że szybko zaśnie, a tu zonk. M. z nią siedzi, a ja wskoczylam na bb, a miałam robić kolację 
i to było przy mnie...a teraz 2 dni ma jedną półgodzinną drzemkę i wieczorem wcale nie pada, a jeszcze w inny dzień wstała o 19 z drzemki 2 godzinnej i o 21 już poszła spać, a czasem po drzemce o 15 nie chce o 21 ..różnie bywa...
- nie pozwoliłam, to stałam się na pół godziny ofiarą przemocy łóżkowej ;-) bo Adaś próbował mi wsadzać palce do oczu, ucha, ust - czyli standard - ale potem pospaliśmy ja do 7 a on do 8
. A jak mi nie może zasnąć wieczorem gdy my już chcemy spać to po prostu bierzemy go do nas - i zasypiamy we trójkę, a potem Adaśka przekładam do jego łóżeczka.