Czyli krakowianka dokladnie tak jak ja
masz racje czekamy do przyszlego usg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

dodałam na próbę naszą listę, mam zamiar ją jakoś ładnie przerobić, ale najpierw trzeba ją uzupełnić.
wieczorkiem pewnie się za to zabiorę
dodałam na próbę naszą listę, mam zamiar ją jakoś ładnie przerobić, ale najpierw trzeba ją uzupełnić.
wieczorkiem pewnie się za to zabiorę
Witaj Katia, Jasiek cały dzień daje popalić. pokazał w końcu, że boli go dziąsło, bo wychodzi mu górna trójka.
padam
ja bym tak zrobila ale wedlug uznania.
hej dziewczyny
kurcze z tymi mdłościami to ja już ledwie żyje dzisiaj jak sie obudziłam to myślałam ze popuszcze prosto na chłopaka nawet juz nie wiem jak sobie z nimi radzić bo nic mi kompletnie nie pomaga...czasami brzuch mnie pobolewa ale tak lekko a apetyt różny ale całe szczęście ze wszystko w porządku z moją fasolką i ze mną![]()
Madzia - wg suwaczka dziś mam 6 tygodni 2 dni ale wg wyliczeń lekarki powinno być 5 tygodni 2 dni. Dowiem się więcej na przyszłym usg.
Bajtel - nie komentuję, ale nie zrozumiałam... co się dzieje?
Karina - ja czekam na zamówione getry ciążowe - będę mieć chociaż po domu coś naprawdę wygodnego.
Aha, robiłam wczoraj betę - wyszło blisko 15700, więc ładnie rośnie.![]()
wpadłam się przywitać, my po ciężkiej nocce, bo maluch wymiotował, gorączkował. od rana też jakiś markotny. oj żeby mi nie chorował
czekam na Wasze dane, część postaram się znaleźć w tym wątku, ale pewnie nie wszystkie pisałyście na kidy termin
pierwsze dane już dostałam, dzięki.
pa pa