reklama

Kwiecień 2011

reklama
To zaraz się obłożę tym spirytusem. Już kiedyś tak robiłam i nic mi nie było, tylko mam nadzieję, że działa tak samo jak olejek kamforowy. Muszę się trochę podleczyć do wieczora.

wczoraj pisałam o tym mieszkaniu wysłałam męża żeby się spytał o tą podwyżkę , no i pytał się własciciele i on powiedział że te okna i drzwi to żaden remont więc nie noi powiedziałam tej kupeli że powiedzieli ze nic nie podwyższaja a ona na to ze rozmawiała z mamą (czyli włascicielka) i że tak i zaraz się spyta bo sama już nic nierozumi, no i okazało sie ze jednak tak , do niby nie wie czemu mąż powiedział inaczej , normalnie się wkurzyłam co my jakieś dzieci , jak nie wiedział to trzeba było żonę zawołać , no i dziś wysyłam męża żeby śię spytał na ile ta podwyżka jak na 800 zł to chyba i tak pójdę do tego mieszkania za 1000,00 zł z opałem a latem 900 bo warunki po zminie okien i dzwi to i tak nieporównywalne, wilgoci niem no i jest kuchnia i przedsionek

1000 zł to z opałem, bez opału 900 a prąd i woda osobno, ale teraz mam 600 zł z opałemi , prąd i woda osobno ale chcą podwyższyć niewiem może na 800zł- ale tu to 600 czy 800 zł prze cały rok czy pala czy nie , narezie i tak tracimy na prądzie bo się dogrzewamy czasami rano jak wstaję to mam 15 stopni

laurka a amolu też nie masz?

mnie w nocy znów bolał brzuch, czasem jak mnie tak boli, to czuję się przez to tak poddenerwowana, że serce zaczyna mi znacznie szybciej bić, ciekawe czy malutka to odczuwa...,pewnie tak :(
nie mam dzisiaj nastroju na pisanie, więc złożę jeszcze tylko życzenia: wszystkiego dobrego w nowym roku!

Witam dziewczyny,

u nas dzien jak codzien. Sami w domu bo mezus caly dzien pracuje...
Mielismy propozycje od znajomych na sylwestra (maja 3 chlopakow) wiec i Josh mialby co robic, tyle ze watpie zeby on dal rade do polnocy. Tzn moze i by dal ale maruda to niesamowita by byla i teraz nie wiemy co robic...?

Rowniez zycze wam SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!! LATWEGO PORODU i SZCZESLIWEGO MACIERZYNSTWA!

reklama
no wlasnie nie bardzo mamy tam gdzie spac, po 12 musielibysmy wracac, a pozatym Josh z nadmiaru emocji (wyobraz sobie chlopca ktory jest w domu u 3 innych chlopcow co maja 2 razy wiecej super zabawek i te same zainteresowania) nie zasnie chodzby nie wiem co...
Wiec chyba bedziemy musieli zostac w domu... :( a szkoda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry