Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przy porodzie chyba nie da sie byc spokonym, a pozniej mysle ze bedzie ok. Nerwy niestety beda ale pewnie bedziesz jakos je okazywac inaczej niz na coreczce i oby nie na mezucoraz częściej myślę o porodzie i jak po nim się życie zmieni i jestem przerażona czy ja sobie poradzę, czy będę tak nerwowa jak teraz
Kochana, każda z nas tak ma. Ja też pamiętam pustkę w brzuchu...u mnie było dosyć ciężko, ale zawsze powtarzałam sobie, po kilku nieprzespanych nocach,ze to się skończy. Jak coś mi nie szło, to siadałam kilka oddechów i jechało się dalej. Jakoś poszło, a już po 3 miesiącach cieszyłam się pełnia macierzyństwa już tylko z radościami. Będzie dobrzecoraz częściej myślę o porodzie i jak po nim się życie zmieni i jestem przerażona czy ja sobie poradzę, czy będę tak nerwowa jak teraz
ja pamiętam, że najtrudniejsze dla mnie po porodzie było to, że miałam taki "pusty brzuszek" za pierwszym razem to aż płakałam z żalu