reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

reklama
też mi się wydaje że zostanę na samym końcu :) chociaż żyje już nadzieją że to już :D twardnienie znów się zaczęło ale bólu żadnego...

Cucumber ja też karmiłam jak Kuba się obudził a nie regularnie, ale to zależy czy dziecko dobrze przybiera bo jak słabo to trzeba budzić...

ja od 2 tyg mam "regularne" skurcze. trwaja 2-3 godz i przechodza :(
jednego dnia mialam caly dzien i tez przeszlo. Pewnie jak bym pojechala na ip to by mi oxy podali i bylabym po ale ja tak na ta patologie nie chce wracac :(

Acronka -ale powiem Ci że z każdą kolejną 'rozpakowaną" jakaś taka mnie tęsknota bierze i smuteczek że sama na końcu zostanę:-(...Mitaginka na pewno sie wcześniej wywinie;-), a za mną już nie za wiele aktywnych tu na forum dziewczątek, chyba już sie nie wypowaidam, bo wprowadzam jakiś smętny nastrój
antonina - nie smuć się, na Twoją osobistą radość przyjdzie czas! Jeszcze ja tu jestem i na razie nic nie zapowiada,bym miała się gdziekolwiek wybrać (mam na mysli szpital ;-)) Czekam do środy, co mi powie ginka.
W trakcie ciązy byłam w 100% przekonana, że będę dążyła do tego by urodzić w okolicach 36-37tc. Ale potem mi się zmieniło.Anielka ma się dobrze, jest zdrowa, ruchliwa, widać podoba się jej w brzuszku i na silę nie będę jej wyganiać. Mimo że mnie ochota na seksik bierze nieustająca (my ciągle pościmy....) to I się wzbrania,że pośpieszymy dziecko. Z jednej strony by chciał z drugiej się boi. Ech, te chłopy...

moj nie chce sexu bo "to za blisko dziecka glowki" i mu jakos tak dziwnie i zadne tumaczenia nie daja rezultatu, a mi to roznie czesto chce ale lapia mnie wieczorem skurcze i juz mi sie odechciewa

słuchajcie ja z OM mam termin na 28-go, a z usg niby mi wpisała ginka zgodny, ale sobie tam doczytałam, że 30-ty wychodzi, skurczy u mnie brak, czopów i innych brak, troszeczkę mnie brzuch jak na @ pobolewał niedawno, ale to już było i minęło, tak więc nie zostaniecie tu raczej same, jeśli będziecie mieć cierpliwość, to będę Wam tu smęcić :-)

ostatnia to urodzę ja... najpierw wszyscy trzęśli sie żebym dochodziła do 36tyg przez ta cholestazę, teraz wskaźniki wątrobowe ładnie pospadały i pewnie jeszcze przenoszę:wściekła/y:
cos mnie czyści.. cały czas chce mi się ku.ę.. a jak pójdę to na rzadko jadę.. Nawet nie próbuję sobie wkręcać że to jakiś objaw, bo mam włosy nie umytę a myć teraz to mi sie nie chce! Z takim wyglądem jak teraz sobą reprezentuje to wstyd jechać do szpitala! Nawet moje dziecie stwierdziło; "mamo, umaluj sie bo wygladasz jakoś bleeeee" :szok::-D
w ogóle to tak jak stwierdziłyście, czekam jak wody odejdą i jadę:tak: najlepiej w dzień, jak będe wyspana, uczesana i umalowana:-D

reklama
moj nie chce sexu bo "to za blisko dziecka glowki" i mu jakos tak dziwnie i zadne tumaczenia nie daja rezultatu, a mi to roznie czesto chce ale lapia mnie wieczorem skurcze i juz mi sie odechciewa
jakbym swojego słyszała... nie wiem co z nimi... W sumie z 2 strony nie wiem czy mi chcialoby sie z wielorybem :-D

czekam jak wody odejdą i jadę:tak: najlepiej w dzień, jak będe wyspana, uczesana i umalowana:-D
o ja tez :-D
kurcze moze to bedzie jutro ;-) a jak nie to prosze sobie jaj ze mnie nie robic na pare dni przed CC tylko czekac do czwartku! Słyszy mnie ktos tam do gory?? :-D

Do góry