..aenye
Mama grudniowa'06
sunshine, owszem, ale troche to potrwa, najmniej 2-3 mies.. lepiej kup nowe spodnie na ten czas.
a jak malenka?
a jak malenka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
????????????
mi sie też sexu nie chciało ale chciało mi sie bliskości.. kurcze, nie wiem jak to wytłumaczyć.. może najprościej i najjaśniej; wchodze wieczorem do pokoju, M kładzie Klaudię do naszego łóżka. Ja mu mówie żeby położył ją do siebie. on na to że chce żeby małej było dobrze a ja mu na to że chciałam żeby jemu było dobrze i tu wymowne moje spojrzenie
. przekomarzałam się z nim i udałam że sie gniewam
. położyliśmy sie w trójkę, mała w środku, on pochyla się do mnie żeby mnie pocałować a ja się odkręcam
stwierdził że ostatecznie może małą przesunąć żebym sie do niego przytuliła. poszłam sie przytulić;-) a jak sie przytuliłam, on zaczął mnie dotykać , takiej mi ochoty narobił że heja i nie było już mojego strachu.. no a wczoraj to juz sam małą do łóżeczka odłożył
no nie wiem co mogłabym jeszcze dodać żeby Cię zachęcić aeyne:-)
co tam, nie zna mnie 
zasypial a co go do lozeczka wlozylam do pobudka ciekawe czy 7 oznacza ostatnie??
:-( dorobilam sie pod koniec ciazy.... kupie te wasze specyfiki i nimi go po traktuje a co tak na gape sie trzyma