reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

morgaine, nati - 100 lat dla Waszych 3-miesięcznych Skarbów :*

Jezzuuu, a tak niedawno smsy były od Was z porodówek na wątku smsowym. Masakra jak ten czas leci.

My dzisiaj z Tymkiem zaliczyliśmy 4-godzinne wyjście. Nogi mi odpadają.Zaprowadziłam auto do mechanika, okazalo się, że za krótki pasek dostalam w motoryzacyjnym, no to z buta do sklepu zamówic nowy, potem sie szwendalam z wózkiem, później odebrac pasek, zanieśc do mechanika i czekanie aż zrobi. no i tak pykneły 4 godzinki. Zaliczylam pierwsze karmienie na ławce, wcześniej zciągałam sobie do butli jak na dłużej wychodziłam, a dzisiaj się nie spodziewałam takiej dłużyzny, więc cóż, trzeba było...

Obiad mam od wczoraj, krem z marchwi i karkówka pieczona z pieczonymi ziemniakami. Wieczorkiem mamy gości i robimy swojskie kebaby bo strasznie mi się chce fast fooda, a nie odważyła bym się na takiego z miasta - do mojego użyje tylko tych skladników, które mogę :).
od trzech tygodni wybieram się na solarium i nie byłam jeszcze ani razu, a strasznie świecę bielą (nie lubie tego), jakoś nie mogę się zebrać. 1 sierpnia urlop, wiec jak ja wyskoczę na plaży taka nieopalona :-D (bo przecież nie da się opalic na plaży :-D:confused:), ale tłuste uda z celulitem lepiej wyglądają opalone niż takie białe, nie?!

reklama
Ducha- jak tam bez wody ciepłej?? :-)

Morgaine- obejrzałam sobie zdjęcia na FB, gdzie Ty we wloszech plażę z piaskiem znalazłaś?? o ile to italy. :-)

Ostatnia edycja:
hej ,my walczymy ze skutkami wczorajszego szczepienia .noc byla ok ,ale rano jakies pojekiwania przez sen,pozniej skoczyla jej goraczka do 38,4,przerazilam sie,dostala czopek i jest lepiej.ale znowu robi sie coraz bardziej rozdrazniona.biedne malenstwo:(ile to u was trwalo po szczepieniu takie jazdy?

sloneczka,pytanko kulinarne...czy do salatki "gyros" dodajecie ketchup...????:ninja2::ninja2::ninja2:

ja daję ketchup i sos czosnkowy na bazie majonezu i śmietany, wolę to niż sam majonez :)

też miałam ładne panieńskie:-p

nie podoba mi sei ten fb, nie wiem kto jest kto

cholera ja jeszcze dizsiaj nic nie zrobilam, anwet lozek nie poscielilam, tylko bb i fb:-D
no dzieci rozwiozlam i sniadanie zjadlam. spadam...

ja swojego panieńskiego nie lubiałam..... ale za tym też nie przepadam :-p

a my po 2,5 godzinnym spacerze, mała pięknie spała a my mamy maliny, grzybki i poziomki :)
alexandra- dodaje ketchup i chyba musztarde ( nie wiem dokladnie bo to zawsze córka robi)

mniam, mniam :tak:

możemy jesc maliny dziewczyny? bo ja uwielbiam:)

spróbuj kilka i zobaczysz :)

Ducha- jak tam bez wody ciepłej?? :-)

Morgaine- obejrzałam sobie zdjęcia na FB, gdzie Ty we wloszech plażę z piaskiem znalazłaś?? o ile to italy. :-)

nad Adriatykiem są plaże piaszczyste :) i jeszcze to cudowne morze w pięknym turkusowym kolorze :) bosko :) dawno nie byłam, może w przyszłym roku pojedziemy :)

a te zdjęcia to raczej majorka niż włochy

Ostatnia edycja:
Ja byłam we Vieste i przejażdżałam przez Pescare i dla mnie był ewidentnie turkusowy choc moze przy brzegu nie wygląda tak atrakcyjnie :-D jak chmara dzieciaków biega i robi tym samy z niego wielkie błocko ;-):-D:-p

A'propos gryzaków to mój młody lubi coś takiego:
NUK ZESTAW SZCZOTECZEK EDU SZCZOTECZKA GRYZAK !!! (1685992165) - Aukcje internetowe Allegro
niby to jest od 6 mies. ale inne mu nie podchodzą :-)
P7037014.jpg P7037015.jpg

Nati to fakt całe zachodnie wybrzeże to kamiory i zero piasku

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry