Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie przejmuj się Dotkass;-), możesz mi humor poprawić koleżanko optymistko wyjaśniając jak to jest z ta temperaturą po zapłodnieniu...kiedyś się o tym uczyłam w szkole ale potem jak z Julka "poszło od szytcha", to sie nie interesowałam jak powinno być i nie mierzyłam, nie sprawdzałam itd. Teraz mnie zaintrygowałyście i zmierzyłam... 37,1 -to dobrze, nie? Z tego co mi pamięc podpowiada to własnie jeśli dochodzi do zapłodnienia to ma być w okolicach 37 stopni prawda? Mam cykle 29dniowe i dziś jest 27dzień.
Cyce bolą mnie teraz bardzo wieczorem więc uznaję to za dobry omen
Jeśli dojdzie do zapłodnienia to temperatura ciała utrzymuję się na podwyższonym poziomie. Nie u każdej kobietki będzie to 37;-) Wszystko zależy od tego jaką mamy podstawową temperature ciała na początku cyklu.
U mnie np jest tak, że na początku mam 36,5 a teraz 37,1
U dziewczyn, które mają np. 36,1 może to być 36,7/36,8.
Padam po 8,5h w pracy
Cały czas na nogach i bieganie w te i na zad:-(
Idę się położyć.
ja po wizycie w piatek i jest malutki zarodek. Byl tak malutki, ze ledwo widoczny, lekarz nie mogl wykonac zadnych pomiarow bo to byla wlasciwie wizyta na badanie lekarskie a nie usg. lekarz sam jednak ciekaw, czy wykryje tak wczesna ciaze zrobil USG i jest duzy pecharz plodowy i malutki zarodek. Za tydzien ide na USG i tam zrobione juz beda mam nadzieje wszystkie pomiary i zalozona karta ciazy.
Na te chwile jestem w ciazy i juz nie mge tego ukryc, bo zaczyna mi wywalac brzuch.
Mam te sama przypadlosc co w pierwszej ciazy, w brzuchu "balon" i uczucie napuchniecia wszystkich bebechow, z tym, ze wtedy brzuch mi wywalilo w 8 tc a teraz juz w 5tc. A ze jestem osoba szczupla to zmiany sa widoczna.
Dzisiaj wiesc zostala ogloszona rodzinie i starszemu dzieciu
Ewafoto gratuluje kropeczka królewnazmarcepana czy mogę cię prosić o wpisanie na listę kwietniówek? Dziś powtórzyłam test (12DPO) i kreseczka jak się patrzy!!! Termin 10.04.2013 r
Lena_no ja temperatury nigdy nie mierzyłam ale z ciekawości sprawdzę jutro rano. Z reguły mam niską i zawsze śmieję się, że stygnę...
Witam.
Mnie dzisiaj lekko brzuch pobolewa, ale to pewnie wszystko w środku się rozciąga dla nowego lokatora;-) ewafoto ja też szczupaczek jestem więc szybciej dostrzegam różnicę podbrzusze mam leciutko już wydęte.. jak taki balonik julianka mój brat starszy jest z 10 kwietnia:-)
Ja znów zrobiłam dzisiaj test, bo miałam już ostatni i szkoda mi było żeby się zmarnował
Dzień po spodziewanej @
Lenka śliczne kreseczki!!:-)Moja siostra urodziła się 4 kwietnia - ale była by niespodzianka gdyby nasza fasolka przyszła na świat w tym samym dniu
U mnie pewnie brzuszek szybko wyskoczy, bo tłuszczyku jest na nim trochę... W ciąży z synem do 5-tego miesiąca nie miałam brzuszka ale wtedy byłam chudzinka, a synek malutki się urodził.
no i przyszła, spóźniona dwa dni @ zaczynam się martwić-bo z małą to odrazu się udało a teraz juz drugi miesiąc pudło
dziewczyny życze wam dużo duzo zdrówka dla was i fasolek -niech zdrowo rosną a nam może maj
Lena mnie też brzuch pobolewa - masz rację, to pewnie macica się rozciąga dla maluszka Ale pocieszyłyście mnie, że i Wam trochę brzusio wybija - już się martwiłam, że mam jakieś nadnaturalne tempo Pewnie inni tego nie zauważają, ale ja już dostrzegam leciutką różnicę...Czuję się trochę napompowana, a Wy dziewczyny?BUZIAKI