reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Thx za kciuki zobaczymy co będzie dalej po ostatnim nie dawnym poronieniu staram sie być nie za wyrywna:) bedę was podczytywać i obserwować napiszę jak już pewna będę.Powodzenia Kwietniówki

reklama
Hop,hop brzuchatki-pobudka!:-) Zapowiada się piękny dzionek:tak: Coś dzisiaj spać nie mogłam.A teraz codziennie rano jak się budzę to myślę,czy to właśnie dzisiaj mnie dopadną słynne poranne mdłości:-p W sumie w pierwszej ciąży ich nie miałam to teraz niech sobie też nie przychodzą... Ella powodzenia na dzisiejszej becie. Dotkass-żebyś wiedziała:rofl2: to chyba najgorszy okres jak dziecko stawia pierwsze kroki.Wszystkim życzę słonecznego i radosnego dnia.Odezwę się później(oczywiście jak mi dzieć na to pozwoli:-D)

Dzień dobry:-)
werys ja również trzymam kciuki
EWA 30 z takim maluchem to faktycznie mnóstwo pracy jest. Ale jakże słodkiej pracy!! Dzieci w tym wieku takie cudne są:tak:Ja też dziś się obudziłam i myślałam o mdłościach. Na razie mdli mnie gdy jestem głodna. Jednak wiem,że ta "przyjemność" mnie nie ominie. Już powoli wiję sobie gniazdko w toalecie...:-D
Ella1 &&&& za dzisiejszą betę:tak:

Julianko wpisałam CIę na listę :) nie pamiętam czy kogoś jeszcze miałam dopisać :p jak coś to same sie wpisujcie :)

ja już w domu :p zmęczonaa.. w nocy musze po kilka razy do wc wstawac ;[;[ ehh wkurza mnie to :p
dzisiaj ide do lekarza na 17! :D CIekawe czy coś zobaczy już :p

Julianka33 najsłodsze są jak zaczynają mówić całkiem świadomie mamamama:-)krolewnazmarcepana kciuki za dzisiejszą wizytę mocno zaciśnięte.Ja już się nie mogę doczekać piątku.O nocnym siusianiu też mogę powiedzieć-dzisiaj wstawałam 3 razy i chyba dlatego później nie mogłam zasnąć a jak zasnęłam,to znowu mi się chciało siku,w międzyczasie budził się Kuba i ehhh... Nocka do ....

Witam, dziewczyny.
Wyszedł mi dziś nieśmiało test pozytywny. Jestem pełna obaw, bo w styczniu poroniłam. Mam już 2-letniego synka.
Ciąża z nim i obecna – planowane :-)
Jeśli wszystko będzie ok, to data porodu ok. 13 kwietnia :-)

Lena jeszcze tylko 2 miesiące i senność minie:-) a zresztą trzeba się wyspać na zapas no to masz teraz okazję;-) bakteria-witaj!Napewno wszystko będzie ok. Kurcze nie mogę okiełznać mojego łobuza:baffled: Napisanie posta to wyższa szkoła jazdy:rofl2:

reklama
Hej dziewczyny,

Krolewnazmarcepana - trzymam kciuki. Widze, ze dzis jestes rowno w 5 tc 0 dni i mi wlasnie wtedy lekarz zobaczyl juz malutki zarodek. Alenie przejmuj sie jak jeszcze nic nie zobaczy, u mnie lekarz powiedzial, ze jest tak maluski, ze ledwo ledwo go dostrzega.
Teraz ide na badanie w piatek i mam nadzieje, ze cos juz wiecej bedzie mozna stwoerdzic no i uslyszec serce.

Bakteria - witaj i gratulacje

Do góry