reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
hej kochane,

U nas słoneczko za oknem, znów upały, ale w taką pogodę przynajmniej humor dopisuje, nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty, mam nadzieję, że dowiem się czegoś, a nie tylko dostanę skierowanie na betaHCG :tak::-)

EWA, wiem wiem...przechodziłam to ponad 3 lata temu :-D, ale szczerze to uwielbiałam ten okres :tak::-)

Julianka, ja też odczuwam mdłości tylko jak jestem mega głodna :tak: ale tak samo miałam w ciąży z Ami...nie wymiotowałam, chyba tylko raz w pracy, po śledziach popitych kefirem :-D

krolewna, zaciskam kciuki za dzisiejszą wizytę :-)

Lena, ja to mam tak, że mogę wstać wczęsnie, ale jak w godzinach 11:00- 16:00 poczuję zmęczenie, to oczy mi się autentycznie same zamykają, z Ami to miałam tak, że siedziałam do 2-3 w nocy bo spać nie mogłam, a w ciągu dnia spałam

bakteria, witaj, trzymam kciuki, za donoszenie tej ciąży :tak:

miłego dnia

Witam,

Ja czekam dziś na wyniki krwi,które mam nadzieje potwierdza ciąże..@ mi się spóżbnia ale testy nie potwierdzają ciąże, lekarz też nic nie widzi jeszcze. Trzymajcie kciuki.

myslałam ze juz dzis bedzie serce biło, ale pewnie jeszcze nie, zalezy kiedy było zagnieżdzenie :p no nic wszystkiego sie dowiem :p

ja własnie wróciłam ze sklepu byłam oglądać już wózki spacerowe hahaha bo spacerówke musze wymienić na nową :p:p

Boże dziewczyny,za Chiny nie mogę wstawić suwaczka i nie wiem dlaczego.Zaraz mnie coś trafi:wściekła/y: krolewna ja już bym też z miłą chęcią zaczęła biegać po sklepach.Uwielbiam takie dla małych dzieci.Ale wszystko mam po Kubusiu.Jak będzie dziewczynka to będę w siódmym niebie bo nareszcie będę mogła kupować piękne sukienusie.Ale jak się okaże,że to chłopak to zobaczcie ile na tych ciuchach zaoszczędzę haha:-) bo znając moje zapędy do zakupów nawet dwie wypłaty by nie starczyły.Mój S.już się tego boi:tak:

Ostatnia edycja:
EWA, z ciuszkami dla dziewczynki po chłopcu to mały problem, gorzej jak się ma dziewczynkę i ma być chłopiec a ciuszków dla dziewczynki multum :-D ...zupełnie nie wiem czemu nie wczytuje Ci się suwaczek...a jak to robisz???

my spacerówkę to prawie nową mamy, mało co używana była :sorry2:

krolewna wydaje mi się, że na seruszko to chyba jeszcze za wcześnie :sorry2:

ja chce kupić taką GRACO FUSIO MOON WÓZEK SPACEROWY CZARNY (2501284313) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. spodobaa mi sie w sklepie i wzgodna, tylko nie wiem od jakiego wieku ;p
bo mam i wózek wielofunkcyjny i spacerówke, ale spacerówka do wymiany na pewno
a wilkim nie bede jeździć :p nawet nie wiem czy wsadze dziecko do gondoli czy od razu do spacerówki odpowiedniej z wkładką

no dzisiaj to pewnie lekarz potweirdzi ze ciąża, bo testy pozytywne to nie ma innej opcji :D
ale ide do innego lekarza bo moj jest na urlopie, wraca 13 sierpnia i moze wtedy tez pojde na wizyte i wtedy załozy karte ciąży bo to za 2 tygodnie to juz bedzie 7 tydzien to powienien zalozyc :p

Królewna dziękuje za wpisanie mnie na listę :) A co do serduszka, to na USG ładnie je widać po 6 tc (przynajmniej tak było u mnie). Zobaczysz, na następnej wizycie będzie już pięknie widoczne:tak::-)
bakteria witaj. Gratuluję II kreseczek.
elkie trzymam kciuki :)

reklama
fajny wózeczek :tak: ja będę kupowała duży wózek, pewnie znów pokuszę się na Quinny speedi sx, z Ami miałam i byłam mega zadowolona :-), chyba, że coś innego wpadnie mi w oko :-D

Do góry