Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdecydowanie wolałabym się skupić na jednej kruszynce;-)Ale co Bóg da, to wychowamy - byle zdrowe było. Dziś śniło mi się, że urodzę chłopca. Z mojej dezorientacji po przebudzeniu wywnioskowałam, że jednak nastawiłam się na dziewczynkę
, Amelcia zresztą nie niszczy ubrań, może dlatego, że ma ich zawsze dużo, bo prosimy zawsze o ubrania a nie kolejne zabawki, których i tak jest znacznie za dużo, a 3/4 są nie używane
...dla drugiego dzieciaczka będę musiała kupić wanienkę, przewijak i wózek z tych droższych rzeczy, może kilka ciuszków ;-) byle tylko kasa była 

Co mnie zaskoczyło ginka powiedziała, że teraz nie możemy włączyć duph. bo mogłoby wręcz wywołać krwawienie
Brzuch mnie dziś bolał co nie pozwalało sie uspokoić ale juz ok i nastrój też wrócił 

Co do spacerówki to ja z małą zrobiłam nad Wisłą ponad 6500km w x-landerze (firma powinna mi płacić za testowanie wytrzymałosci wózka
) i jeszcze się dzielnie trzyma- mam nadzieję, ze kolejnego szkraba tez przewioze co nie co