reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Anka, zgadzam się z Ewą, pomożemy...masz szczęście tyle "doświadczonych" (nie obraźcie się za cudzysłów ;-)) Mamusiek na jednym forum :-)

Julianka, gratuluję :-)

Lena, to jutro obie zdamy realcje z wizyty :tak: ja to dopiero wieczorem pewnie, bo mam trochę spraw do załatwienia i cały dzień poza domem będę, powodzenia kochana :tak:

EWA, piszesz o bocianie...najlepszy znak...ja to Wam powiem, że jakoś chwilę przed dniami płodnymi jechaliśmy jakimiś bocznymi, polnymi drogami i nagle bocian wszedł na drogę, popatrzył na nas, "nadymał" klatę i na chwilę się zatrzymał, śmiałam się wtedy i mówię: "oj bocianku stanąłeś tak blisko, że mogłabym Cię dotknąć", a mój R popatrzył na mnie i już oboje wiedzieliśmy, że to musi być ten m-c :tak::-D...a bocianów w tym roku to widziałam zatrzęsienie, pojechaliśmy na jeden dzień na Mazury i tyle bocianów ile widziałam tego jednego dnia nie widziałam przez całe swoje życie :-)

kolorowych snów kochane

reklama
Dopiszę się, że i ja się boję wizyt, USG. W czwartek idę na wizytę, już dawno się rejestrowałam, zrobię ginowi niespodziankę, że świeża ciążówka przychodzi :cool2: Niewiele razy i niego byłam, ale mam zaufanie do chłopa. Zachował się na medal po moim poronieniu, to dużo znaczy. Pierwsze dziecko rodziłam w Krakowie, bo tam mieszkałam. Jak co - chętnie podzielę się doświadczeniami :-) A teraz wysłałam męża po kabanosy, słodkie bułki i batonika. Hm… :sorry2:

Lena no co,akurat tak się składa,że wszystkie jesteśmy w ciąży:-):-D:-)
Jakoś nie mogę zasnąć...Przespałam się z dzieciem popołudniu i teraz coś mi się nie chce.
Zobaczycie dziewczyny ani się nie obejrzymy jak będzie marzec i wszystkie będziemy trząść portkami a raczej w 9 miesiącu to powinnam napisać PORTAMI:-p
Lena,Dotkass-jutro trzymam kciuki!

Mi się aż tak nie spieszy, mój maluch dostarcza mi sporo atrakcji na co dzień :p żartuję! niech maluszek w brzuszku rośnie zdrowo i oby do wiosny :-)

ja tam spać jeszcze nie idę, znów na wieczór mam pełno energii, a koło południa mnie zmogło...powiedziałam tylko córci, że musze się zdrzemnąć przyjęła to dumnie i otoczyła opieką czytając książeczkę :-D, kładę się co prawda zaraz do łóżka, bo kręgosłup mi wysiada, obejrzę jakiś filmik i idę spać, o ile będę mogła zasnąć przed jutrzejszą wizytą :tak:

Witajcie dziewczyny
Wyjazd niestety nie udany w Rucianym parasole od piwa fruwały po ulicach, fale na dwa metry katastrofa. Mało tego z powrotem gigantyczny korek, drzewa po ukręcane jak zapałki, dachy pościągane ze stodół. Dziecko najadło mi się strachu zresztą ja też :szok:.

lena 40 kg powiedz jaki ty masz wzrost bo ja mam 166cm i ważę 51 kilo i sama wiem że wyglądam jak kostucha ale 40 to aż mnie przeraziło :shocked2:.
Ja do gin dopiero 9 sierpnia ale to już 2 wizyta zobaczymy może się zlituje i da zwolnienie :happy2:

Neli29 ja mam 165:zawstydzona/y:

Ja już zmykam.
Muszę wstać jutro z młodym wcześnie, bo ma pierwszy dzień w nowym przedszkolu :)
A na 14:20 wizyta u lekarza :rofl2:
Chyba paznokcie z nerwów poobgryzam do tego czasu :baffled:
Mam nadzieję, że bete zrobią mi od razu :p Nie pamiętam do, której tam mają otwarte laboratorium... oby do 15 :sorry2:

reklama
O matko kochana :szok: to ja wyglądam jak suchar to ty nawet nie chce myśleć :szok:
Wiec idź spać i załatw wszystko pozytywnie :-)

Do góry