reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2013

tylko się przywitam i życzę miłego dnia... :-)

nie poczytam bo zaraz startujemy - dziś długi dzień... ale przeczytałam nef twój post o domu... kurcze mam to samo! to samo parcie Mężczyzny, te same potrzeby i te same obawy... i też mnie wozi po okolicy i pokazuje a na lodówkę co chwile wiesza nowy "Idealny Dla Nas Projekt"...

nic to - miłego dnia!:happy:

reklama
Nef: ja tez mam swoją sukienke :D leży pomięta w szafie gdzies na dnie :D miałam ją sprzedawac i była wystawiona ale nikt nie chciał wiec juz jej nie wystawiam :D
poza tym musiałabym ją za grosze sprzedać :D a moze kiedyś jakiś kostium aniołka czy strój na bal przebierańców sie z tego zrobi :):)

Witajcie :-) Hehe moja sukienka ślubną tez wisi w szafie i muszę sie zmobilizować żeby ja sprzedać :sorry: Kobitki mam do was mała prośbę bo ruszyła akcja na fb karmimy psiaki , jak byście mogły to znajdzie ich stronę na fb i tam wybieracue pieska którego chcecie nakarmić i podajecie potem tylko swojego Emila i imię . To jest całkowicie za darmo:tak: ah i pózniej trzeba wejść tylko na swojego Emila i potwierdzić i piesek jUz będzie nakarmiony;-)

Ostatnia edycja:
Nef - my sobie postanowiliśmy, że na domek to uzbieramy, więc jeszcze sobie dłuuugo poczekamy. na razie kredytów mieszkaniowych nam wystarczy:-D

Ja nawet nie chciałam mieć swojej sukni ślubnej, miałam szytą na miarę i po slubie brudną oddałam tam gdzie szyli, dzięki temu miałam nową, a za połowę ceny.

Chyba zaczynam miewać skurcze, zwłaszcza wieczorami, na razie nie są bolesne, więc to chyba standardowe ćwiczenia brzuszka:-D

pscółka: ja tez swoją szyłam na miare :D w krakowie jest taki salon gdzie za suknie jaką tylko chcesz płaci sie 900 zł, nawet ze zdjęcia by uszyli jakbym przyniosła :D i tak zrobiłam :p więc w innym salonie za tą suknie zapąłciłabym 2000 zł a tu wyszło 900 i wyglądała tak samo jak ta co mierzyłam w innym salonie :D:D

Nef, my tez za jaies 3-4 lata zaczynamy budowe domu i tez trzeba bedzie sie wladowac w kredyt. Ale chyba wole kredyt splacac przez 20 lat i dom od razu wybudowac niz zbierac i dopiero na 50-tke sie wprowadzic.

Suknia moja nadal wisi w szafie i chyba juz tak zostanie ;)

Moje dziecko jest dziwne bo w dzien rusza sie delikatnie a naparza tylko w nocy. Pojutrze usg i dowiem sie jak jest ulozone, jestem niemal pewna ze poprzecznie, bo czuje kopniaki praktycznie tylko po bokach. ZObaczymy :)

Nef, my tez za jaies 3-4 lata zaczynamy budowe domu i tez trzeba bedzie sie wladowac w kredyt. Ale chyba wole kredyt splacac przez 20 lat i dom od razu wybudowac niz zbierac i dopiero na 50-tke sie wprowadzic.

Suknia moja nadal wisi w szafie i chyba juz tak zostanie ;)

Moje dziecko jest dziwne bo w dzien rusza sie delikatnie a naparza tylko w nocy. Pojutrze usg i dowiem sie jak jest ulozone, jestem niemal pewna ze poprzecznie, bo czuje kopniaki praktycznie tylko po bokach. ZObaczymy :)

tylko wiesz jak z tymi kredytami jest teraz, nie każdy go dostanie ;[;[ ;p

my moze w tym roku zaczniemyyy, ohh oby jak najszybciej bo mnie szlag trafia, na wiosne mielismy juz tam mieszkac:crazy::crazy:

reklama
Witam kochane,

wpadłam życzyć zdrówka i miłego dnia

dziś mam misterny plan leniuchować ile wlezie, pogoda cudna, słoneczko za oknem aż żyć się chce :-)

Do góry