reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My juz po zakupach skladniki na leczo kupione ...:-)

Nef,Tasia- tak ciuszki doszły dla Marcelka cale i zdrowe:) i jeszcze dorzucila 10szt nowych pieluch tetrowych to chyba gratis za te nerwy :)
Nef- ja teraz jak bylam z mlodym spacerówka to ledwo co wracalam z zakupów nie mam juz sił i tez mi szkoda dziecka ze rzadko wychodzi ,ale naprawde moje samopoczucie ,na to nie pozwala jeszcze mlody nie chce siedziec w wózku tylko chodzic i chodzic i wez lataj za nim:cool2:czekam z wytrwaloscia do kwietnia :)

Smile- po 9,90 kurcze chyba sie przejade bo u mnie brak T-shirtów a o krótkich spodenkach nie wspomne:sorry2:

aisak- nie boli tylko jest nie przyjemne wklada Ci wziernik i na patyczek bierze tego śluzu i w próbke i tyle:)

reklama
Witajcie,

Ja tak wpadam znowu napisac ze u nas okej. Zagladam, podczytuje ale jakos weny brak albo sil by pisac. Kilka dni temu napisalam dlugiego posta, odpisalam Wam ale wyszlam na moment z pokoju i mi mała strone wylaczyla :dry:, drugi raz nie mialam sily pisac.

Ospe mamy juz prawie za nami- malej zostalo kilkanascie strupkow ktore niebawem znikna i wydaje sie ze sladu nie bedzie, uff.

Wyprawke skompletowalam cala :tak: Pozostalo kupic laktator i pampersy. Musze sie zmotywowac do tego by zaczac wszystko prac i prasowac... Dzis mam mega leniwy dzien- cos czesto sie ostatnio to zdarza.

Tak w ogole wszystko okej, brzuszek ma sie dobrze i czekam na wtorkowa wizyte u lekarza.

Trzymajcie sie cieplo :tak:

bakteria; ja mam identyczne odliczanki :-) tyle ze polo 36 chce rodzic ;-) dodaja skrzydel i motywuja :-) bez nich ani rusz!

Nef; a jak jest z tym spaniem na prawym boku? Bo ja tez tule sie do rogala a potem mam wyrzuty sumienia ze dziecko dusze :zawstydzona/y:

asiak - doktor Ci pogmera takim patyczkiem z wacikiem jak na pobranie cytologii, mnie nie bolało. Phel - mój gin stara się być mega delikatny i na to pobranie to nawet wziernika nie wkładał

lenka
- oby to jednak nie był kryzys tylko wiosenne przesilenie. Trzymam za Was kciuki &&&

eeviciaa
- o tak leniuchowanie to ostatnio moje ulubione zajęcie:-D

teva - ja jak mały nie kopie to śpię na prawym boku, a jak się rzuca to zmieniam boczek

teva mi wygodnie na prawym boku, bo opieram sobie brzuch o poduszkę (kojec), i w ogóle całą ją obejmuję nogami... ale też śpię tak krócej niż na lewym boku, bo tylko od 5 do max.9.

dziewczyny właśnie pospisywałam sobie niezbędnym szpitalny i zaczynam pakowanie torby:tak: M mi już drugi raz walizkę wyciągnął, jak się dzisiaj nie spakuję, to znowu mi schowa pod łózko:-D

Aisak - badanie wyglada jak do cytologii, zdaje się ze badają czy są paciorkowce typu B... ponoć ważne i robione właśnie pod koniec ciąży...

Teva - dzieciaczka nie dusisz... :) ale na lewym są lepsze przepływy w żyle (tętnicy?) głównej bocznej która jest właśnie z prawej strony dlatego zalecane jest spanie na lewym...

wiecie - ja to właśnie staram się jak najwięcej ruszać... boję się tej zależnosci od innych, a że pobolewa tu czy tu, to uznałam że taki urok... i odliczam - zostało nie całe 6 tygodni... już chyba wytrzymamy :-)

już nie mogę się doczekać wieści że mrozy na pewno nie wrócą, bo napalam się na robienie wiosennych porządków na balkonie i rekultywacje mojego mikro ogrodu tam... a jak tylko minie 37 tydzień biorę się za szorowanie szafek w kuchni... normalnie kremowe już są czarne... ale jeszcze nie chcę bo to i chemia mocna i nisko większość... a po 37 będziemy się szykować już do ewakuacji małej :-D

nie wiem na ile kupujecie używane ciuchy dla dzieciaczków, ale przy okazji szukania różnych okazji dla małej znalazłam fajną stronę: NiumNium.pl - Używane ubranka dla dzieci - sama kupiłam u nich kilka sukieneczek i sweterek za świetne pieniądze i w ogóle nie widać że używane... już pisałam tu o tym, ale może któraś się skusi a nie widziała wcześniej... ja coś czuję często będę korzystać :-D

Anezram - ja właśnie zrobiłam zamówienie na pyzy i Mężczyzna wracając z firmy przywiezie dla wszystkich pyzy z sosikiem :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry