reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć brzucholki :-)
Trzymam &&& za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Witam, ja chociaż bardzo malutko piszę to cały czas jestem z wami...
Życzę wszystkim zdrówka, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję wszystkich udanych...

My też mamy dziś wizytę i ktg, więc dowiem się czy mój synek zechciał przez dwa tygodnie urosnąć( po brzuszku widzę że tak ;-)) no i jak tam przepływy i łożysko czyli dowiemy się czy będziemy mogli jeszcze trochę zaczekać czy trzeba będzie zakończyć ciążę... Trzymajcie kciuki proszę!
A ja przez te dwa tygodnie skompletowałam wyprawkę i mamy już prawie wszystko a wczoraj zamówiłam wózek, ciężko było się zdecydować ale wybraliśmy ten TAKO 3w1 BABY HEAVEN LINE ALU nowe kolory POLKA (3058911760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor czarny w białe kropeczki... Mam nadzieję że będzie oki, bo nie udało się go nam obejrzeć "na żywo" jak przyjdzie to dam znać...

Pozdrawiam Was kobietki bardzo cieplutko, i oby do wiosny... :-)

Monia faktycznie dawno się nie odzywałaś ale pisz koniecznie co i jak, trzymam &&&

reklama
kapuśniak( dziś tylko to, ale gęsty i pyszny:-D), wczoraj jarzynowa i :-Dracuchy z jabłkami a na jutro nie mam pomysłu:-p

Phel- tez często korzystam z przepisów na tej stronie:-)

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj gotowiec na obiad krokiety z mięsem i buraczki tarte, takie danie na utrzymanie żelaza:-D.

Wczoraj zrobiłam sobie coś na szybkensa ryż na mleku z bananami (muszą być bardzo dojrzałe) i szczyptą cynamonu, a na to sorbet truskawkowy z dodatkiem mięty - śmignęłam dwie miseczki:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry