reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam kwietniowe brzuchatki

U nas też piękny dzień się zapowiada, już zaplanowałam z moją Gosią wypad na targ po grejpfruty.... no i niestety sprzątanie, bo podłoga już woła o ratunek. Chyba czuję jakiś wzrost energii, bo jak wcześniej tylko bym polegiwała na fotelu, to teraz mnie ciągnie w teren:-D Niechybny znak, że finisz blisko.

a ktoś zna bliższe szczegóły co do porodu Dotkass? Bo ona chyba nie miała problematycznej ciąży, tzn. dopóki teraz nie trafiła do szpitala na uspokojenie skurczy? Bo ja nadal nie mogę wyjść z szoku... i trochę padł na mnie blady strach:sorry2:, bo mam chęć się więcej poruszać, a trochę się boję, zeby sobie nie przyśpieszyć.

No nieźle, mnie też Dotkass nieźle wystraszyła, chyba w końcu też zabiorę się za pakowanie, albo chociaż skompletowanie torby. Nawet zabrałam się wczoraj za pranie ciuszków... Skoro kolejka kwietniówek się już zaczęła rozpakowywać, to lepiej nie czekać na św. Nigdy ;-)

U nas chorósko szleje na całego. Po tygodniu chorowania, w niedziele tak mnie rozłożyło, że zadzwoniłam do dr i kazała mi stawić się na patologię w pon rano - oczywiście tak się wystraszyłam, że temperatura sama znikła... Ostatecznie dostałam antybiotyk i mam siedzieć w domu.
Młoda już wczoraj wyglądała na całkiem zdrową, jakieś tak resztki kataru, no a dzisiaj rano znowu 38 st gorączki, kaszel, zatkany nos... A ja nawet nie mam za bardzo jak z nią pójść do lekarza...

Trzymam kciuki za wasze zdrowie i wszystkie maluchy i starszaki też!

Witam

Dziewczyny Majqa1 i eevciaa88 nie chce Was straszyć ale jak dziś w nocy udało mi się przysnąć to ciągle mi się śniły wasze suwaczki. Wcale nie pamiętałam kogo to były suwaczki ale jak weszłam na forum to od razu je odnalazłam tak utkwiły mi w pamięci.

to mnie zaskoczyłaś a coś więcej Ci się śniło? Oby to nie jakieś proroctwo ;-) Pasuje do 17-go wytrzymać :tak::-D

edit: dodam, że naprawdę czuję się kiepsko od 2 dni :/ a jeszcze muszę mały remoncik odbębnić :/

Ostatnia edycja:
Ja życze Ci żeby Twój maluszek i eevci spokojnie poczekał do swojego terminu :) nie wiem nie rozumiałam snu kompletnie ale śniły mi się wasze wszystkie suwaczki łącznie z suwaczkami maluszków które już macie. Może poprostu gdzieś mi utkwiły w głowie a ja po szoku że Dotkass nie mogłam przestać mysleć o forum

Ja życze Ci żeby Twój maluszek i eevci spokojnie poczekał do swojego terminu :) nie wiem nie rozumiałam snu kompletnie ale śniły mi się wasze wszystkie suwaczki łącznie z suwaczkami maluszków które już macie. Może poprostu gdzieś mi utkwiły w głowie a ja po szoku że Dotkass nie mogłam przestać mysleć o forum

To bardziej prawdopodobne :tak: Ja tam nie wierzę w takie sny.
No a jesteśmy już na takim etapie, że co chwila któraś będzie się rozpakowywała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry