reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anezram Ty mnie nie strasz :-D. Ja w lesie... nawet jakbym chciala to warunkow nie mam by poprac teraz rzeczy. Ale bylyby jaja jakby mnie wzielo :-p. Nastawiam sie jednak ze bede jedna z ostatnich rozpakowanych albo pochodze w ciazy do przyszlego roku :-D

Ja sie za chwile wybieram do miasta. Mam wizyte na 12 a pozniej spotkanie z kolezanka- pewnie juz ostatnie przed porodem wiec sie do domku spieszyc nie bede zbytnio.

Przyda sie to wyjscie bo mam gorsze dni- znowu mnie dopadly mysli ze jestem teraz nieatrakcyjna i takie tam :sorry2:. Licze na to ze wroce z nowym pozytywnym nastrojem.

Milego dnia Wam zycze!

Witam:) podczytuje watek od poczatku ale nie odwazylam sie napisac- czyli ja Was troche "poznalam";). Tez spodziewan sie kwietniowego maluszka. Widze ,że dwie dziewczyny się rozpakowały już. Mi niestety grozi też poród przedwczesny. Ciąża od początku zagrożonana. Łożysko przodujące, problemy z nerkami, skurcze od 15 tc...długo by pisaći Jestem w 33 tc. Ogólnie od 2 miesięcy leżę. Do tego mam złogi na łożysku , więc kontrole co 2 tyg, ktg co tydzień. Byle jeszcze z 3,4 tygodnie

pozdrawiam Wszystkie mamusie i brzuszki :)

Ostatnia edycja:
Nef, po "licznych" poradach przełączyłam na tvn, uwielbiam ten duet Prokop i Welman :-D

Witaj Pola, napisz coś więcej o sobie, kogo się spodziewasz, na kiedy termin, jak się czujesz i takie tam, :-)

Już w sumie przyzwyczaiłam się do mojego kiepskiego stanu. Ogólnie staram się nie narzekać;-) Zrobiłam w sumie wszystko co mogłam i nadal robię ,żeby synek został jeszcze w brzuszku.Za mną 4 pobyty w szpitalu, sterydy na płucka itp. Leżałam tyle razy ze względu na skurcze i nerki, ale szyjka odpukać cały czas prawidłowa. Spodziewam się drugiego synka, Starszy ma ju z 4 lata, ja mam 24. Nie moge się doczekać, pociesza mnie fakt ,że jeszcze tylko trochę i mam nadzieję że dotrwamy. Widzę,że niektóre z Was też mają problemowe ciąże,ale chyba dobre nastawienie ma największe znaczenie.

reklama
a u mnie ....dzień piękny, ale nastrój marny
Wkurzyło mnie chamstwo chłopaka przed trzydziestką. Poszłam na pocztę, pobrałam numerek i usiadłam czekając spokojnie aż nadejdzie moja kolejka - a kolejka była duuuża. Tuż przed moim podejściem do okienka zauważyłam że czai się z boku młodzieniec, więc tym prędzej podeszłam a on chciał się wpakować przede mnie. Gówniarz, dopiero wszedł na pocztę i chciał wszystkich wykiwać. Oczywiście powiedziałam mu, że tu jest kolejka (jakby nie zdążył się zorientować - że wyświetlają się kolejne n-ry) - to się cofnął.
Jejku, nie dość że jako ciężarna nie liczyłam na żadne przepuszczenie w kolejce, to jeszcze cwaniak chciał się wepchać przede mnie.

A słoneczko na dworze - cudowne.... .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry