reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hejka!
a ja siedzę u rodziców... i zajmuję się dzieckiem, robię pranie:confused2::laugh2:

No wybyli z rana, dziabągi, niby na godzinę, a już druga mija:sorry:
moja mama coś wspomina, że ma w planie 5 kg schudnąć, już zgromadziła różne diety i teraz gromadzi zapał... to ja jej mówię, spokojna Twoja głowa, jak miesiąc posiedzimy z Gosią, to bez diety schudniesz:-D bo niby dlaczego ja w pierwszej ciąży przytyłam 20kg, a teraz raptem 7kg;-)

Hania fajny wózek... no wyobrażam sobie jak z tym brzuchem, zamiast się oszczędzać, to przypinasz, wypinasz, montujesz:-D

reklama
też brałam sinupret...
Tasia też miałam pytać czy SN...:-)
Bardzo ciekawe co tam u Izy...
mnie od rana coś brzuch pobolewa i przechodzi jak na @...ale ide dziś do dr więc zapytam...coś mam stresa biorę męża...
głowa mnie coś pobolewa:-( a niby takie piękne słońce za oknem.

Hania – gratuluję wizyty! Haniu, a te koszule są bawełniane? I ile kosztują? Zastanawiam czy nie dokupić jakiejś, gdyby pobyt w szpitalu się przedłużył.
Bishopka – smacznego! Ja też pozwalam sobie na chwile rozkoszy:-)

No właśnie, z tą wagą to nigdy nie wiadomo. Moja córeczka tydzień temu miała 2 kg. I teraz jak zaczęłam przeglądać kupione ubrania, to okazało się że w rozmiarze 56 mam strasznie mało. Kilka bodziaków i jedne śpioszki. Po tych 2 kg spodziewam się, że córcia będzie nie duża, choć jak pokazuje przykład siostry Tosi – urządzenia mogą się mylić i to baaardzo. Ale muszę dokupić trochę rozmiaru 56 , coby córa na sali poporodowej nie świeciła gołym tyłkiem. Dziewczynce nie przystoi hihi;-);-);-)
Wczoraj wzięłam się za porządki w kuchni - takie generalne, wyjmuję wszystko z szafek, wszystko myję…..ale się zatrzymałam, bo wpadłam na pomysł, by pomalować kuchnię, tzn. by mąż pomalował kuchnię, posprzątał po malowaniu – żeby moja córeczka mogła przyjmować gości w odświeżonej kuchni. Rano podjechaliśmy z mężem po farbę itp. Może jak wróci z pracy weźmie się za malowanie. A przy okazji zaszaleję i kupię nowe firany.:)

W końcu słońce!

Dzięki za opinie o sinupredzie, to chyba faktycznie się skuszę, bo się obawiam infekcji na czas porodu, trzeba zatrzymać te zatoki.
kurcze, ciekawe, co z izą

Wiosna 2013- tak bawełniane sam się skusiłam na jedną, kierując takim samym argumentem jak TY bardzo przyjemne w dotyku i duży wybór kolorów:)
Nef- a jak ciekawość wzięła górę;) i nie dało mi spokojnie siedzieć na tyłku;)

Ostatnia edycja:
Witam, U mnie dziś weny brak do robienia czegokolwiek, więc odpoczywam sobie... dobrze mieć prawie dorosłe córy, zawsze chętnie pomogą... A no właśnie dziś moja najstarsza córcia kończy 17 lat i tak sobie myślę że wtedy o tej porze prawie "umierałam" już ze zmęczenia... Poród trwał 18h... a teraz historia zatoczyła koło i niedługo znów mnie to czeka... Mam tylko nadzieję że tym razem będzie krócej... :tak: Pozdrawiam was serdecznie...

Anila,-a jaki to wózeczek jezeli mozna wiedzieć , bo jestem na etapie wózków... a wyglada ładnie.

Pola to jest coletto Marco Polo - 12,4 kg. w gondoli. mnie urzekł kilkoma rozwiązaniami - np. odwróceniem kierunku jazdy bez przekładania gondoli czy siedziska spacerówki, jest jasny w środku, koła ma pompowane i teraz jak już mamy go w domu to jeszcze bardziej mi się podoba... jest niezwykle łatwy w montażu a stelaż po złożeniu mały... chyba mogę uczciwie polecić. zestaw z fotelikiem kompatybilnym do stelaża 1700 zł
Bishopka ten nasz wózek dno gondoli ma taki kolor lekko ciemniejszy - kawa z mlekiem czy coś -góra jest jasna... nie chciałam ciemnego na lato...

a co do rozmiarów rodzących się szkrabów to koleżanka też tak miała - urodziła córeczkę tydzień temu i okazało się ze wszystkie ciuszki na 56 może odłożyć... na szczęście miała uszykowane też większe :-)

ja za waszą poradą przygotowałam również i większe rozmiary...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry