Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacje dorodnej siostrzenicyI ja się przywitam:-)
I od razu się pochwalę, bo zostałam ciocią. Siostra urodziła córeczkę 4500g i 60cm. Mała leży w szpitalu nieubrana, bo siostra nie przygotowana była na te rozmiary![]()

.
ciekawe co będę robiła w nocy 

Ja generalnie rodzę duże dzieci, ale dupsko mam już tak poszyte, że tym razem bez cięcia się pewnie nie obejdzie 

Tasia - duża dziewczynka. Gratuluje ciociu
Ja pamiętam ze szpitala, że mój Antek był najmniejszy na sali. Były 3 inne dziewczyny ze mną i każdej dziecko było dłuższe i cięższe. A mój od raz nosił 62 rozmiar. Mimo wagi 3300g i 56cm.
Przy ubrankach trzeba zwrócić uwagę, że niektóre 56 są wielkości 62 i na odwrót. Ja teraz jak segregowałam ubranka to mam kilka bodziaków w rozm 62, które są większe niż niektóre w rozmiarze 68.
O 14 mam być u gina.. Mój mąż mial jechać ze mną i już mu nie pasuje.. Wrrrr... Sejem jechać nie mogę, bo niebezpiecznie - a nie miałabym problemu z parkowaniem. Hyundai ma już letnie opony i tez niebezpiecznie.. A nie pojadę ani Q3 ani S6, bo chyba zaparkuje na środku drogi. Wścieklizny można dostać.. wrrr

Ale ja się nie śmieję, bo u mnie też wiadomo, że długa córa będzie. Mój K. już od rana zapowiedział, że mam przygotować takie zestawy żeby on mógł się odnaleźć.
ja musze dziennie cos zjesc słodkiego chociaz Maxi Kinga
bo chodze jakbym sniadania nie jadla:-)tylko u mnie chwila i waga w góre
i pewnie nie beda ani razu założone

) i był na każdym USG bo chciał, przy Doti w ogóle nie wchodził ze mną tylko siedział w samochodzie.