reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieki Dziewczyny.

No nie wiem. Moze faktycznie warto jeszcze poprobowac cos z tym zrobic... Maz myslal zeby to zglosic na policje ale gadal z kuzynem policjantem i on powiedzial ze zgloszenia przyjmuja ale jak jest ten zapis o tym ze kupujacy zna stan pojazdu to nic nie moga zrobic. Poza tym dochodzi drugi problem- nie wiem czemu ale na umowie wpisana jest nizsza cena niz rzeczywista : Confused2:, tak wiec jak cos to by sie odzyskalo tylko tyle. Masakra, kiedys ubije chyba tego chlopa za te wszystkie atrakcje :sorry2:.

Sama nie umiem sie na niczym skupic. Jest godzina 12 a ja palcem dzis nie kiwnelam. Dobrze ze obiad mam od wczoraj... Moze jednak sie jakos ogarne i cos zrobie- w szafkach w kuchni generalne porzadki :blink:.

reklama
oj nie znam się na umowach kupna sprzedaży...może jakis radca prawny by coś podpowiedział, czy jest szansa odzyskać pieniądze...we wrocku jest np taki punk gdzie są darmowe porady, może u Was też cos takiego jest.

eevciaa88 ja mam ten sam problem jeśli chodzi o nc+. Kanały wszystkie pozmieniane i te co doszły nowe z + to się u nas nie wyświetlają. HBO przerzucili nam 100 numerów dalej! My mamy jakiś pakiet za 104zł i tez nam się nie uśmiecha teraz za to płacić. Na szczęście można odstąpić od umowy jeżeli wystąpiły aż takie zmiany. My jeszcze w tym miesiącu rozwiązujemy z nimi umowę.

:) to ja mam w sumie tak samo bo z usg odczytwyał na początku lekarz ciągle 2 a z OM wychodzi 7 kwietnia heh ciekawe która pierwsza będzie mamusią coś mi się wydaje że Fel bo to Twoje 2 dziecko. Nie mogę się doczekać.
Dziewczyny ale się wkurzyłam zamówiłam poduszke do wózka i miała przyjść dziś a tu dostaje informacje od sklepu że oni dopiero co kompletują towar (nie wiem co można kompletować skoro zamówiłam tylko poduszkę) i że dziś wyślą prawdopodobnie. Płaci się za kuriera żeby było szybko a oni sami się grzebią.

Oj widze ze tylko ja mam taki pomylony termin:baffled: z OM 14 kwiecień a z usg 25 kw.:/ lekarze sie sugerują tym wcześniejszym terminem tylko mała nie waży za dużo i mnie to trochu martwi:zawstydzona/y: ale jak dla mnie to ja już mogę rodzic,bo czuje sie jak slonica:szok: dzwonili dzisiaj ze dylizans jest gotowy i jutro idę z m odebrać :-) Także tylko czekamy teraz na córeczkę :-)

reklama
My mamy cyfre plus i jak wyjezdzalam do rodzicow to zobaczylam szybko o czym piszecie i faktycznie porobilo sie... nic nie moglam znalezc! A my mamy jakis pakiet premium i dwa dekodery to placimy jakies 200zl miesiecznie. Jak tak to bedzie wygladalo to tez sie zastanowimy nad rozwiazaniem..

Ja juz u moich rodzicow. Jakos dobrze sie czuje wiedzac, ze po drugiej stronie ulicy mam dwoch ginekologow.. chociaz do mlodszego wolalabym nie trafic, bo to kolega ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry