Dzieki Dziewczyny.
No nie wiem. Moze faktycznie warto jeszcze poprobowac cos z tym zrobic... Maz myslal zeby to zglosic na policje ale gadal z kuzynem policjantem i on powiedzial ze zgloszenia przyjmuja ale jak jest ten zapis o tym ze kupujacy zna stan pojazdu to nic nie moga zrobic. Poza tym dochodzi drugi problem- nie wiem czemu ale na umowie wpisana jest nizsza cena niz rzeczywista : Confused2:, tak wiec jak cos to by sie odzyskalo tylko tyle. Masakra, kiedys ubije chyba tego chlopa za te wszystkie atrakcje
.
Sama nie umiem sie na niczym skupic. Jest godzina 12 a ja palcem dzis nie kiwnelam. Dobrze ze obiad mam od wczoraj... Moze jednak sie jakos ogarne i cos zrobie- w szafkach w kuchni generalne porzadki
.
No nie wiem. Moze faktycznie warto jeszcze poprobowac cos z tym zrobic... Maz myslal zeby to zglosic na policje ale gadal z kuzynem policjantem i on powiedzial ze zgloszenia przyjmuja ale jak jest ten zapis o tym ze kupujacy zna stan pojazdu to nic nie moga zrobic. Poza tym dochodzi drugi problem- nie wiem czemu ale na umowie wpisana jest nizsza cena niz rzeczywista : Confused2:, tak wiec jak cos to by sie odzyskalo tylko tyle. Masakra, kiedys ubije chyba tego chlopa za te wszystkie atrakcje
.Sama nie umiem sie na niczym skupic. Jest godzina 12 a ja palcem dzis nie kiwnelam. Dobrze ze obiad mam od wczoraj... Moze jednak sie jakos ogarne i cos zrobie- w szafkach w kuchni generalne porzadki
.
z OM 14 kwiecień a z usg 25 kw.:/ lekarze sie sugerują tym wcześniejszym terminem tylko mała nie waży za dużo i mnie to trochu martwi
ale jak dla mnie to ja już mogę rodzic,bo czuje sie jak slonica
dzwonili dzisiaj ze dylizans jest gotowy i jutro idę z m odebrać :-) Także tylko czekamy teraz na córeczkę :-)