reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madan ja też trzymam &&&&&

u nas zimowo ale co poradzić, Tomek kaszle tak samo jak Antek , w nocy musiałam do niego wstawać a w środę byłam z nim u naszego rodzinnego żeby osłuchał i dał antybiotyk bo ma to samo co Antek ale on stwierdził ze to tylko przeziębienie, i teraz jestem w kropce bo widzę że to się dalej rozwija i pewnie bedzie trzeba jechać do tej naszej lekarki tylko znowu kiedy i jak:crazy:

Pscółka mi jeszcze gin zapisał posterisan H ale to na recepta, szybciej działąja niż te zwykłe, znam ten ból anie siedzieć ani leżeć ani stać, okropieństwo

reklama
anila - no to wiesz co ja czuję jak mi mówi, że zrobi jak jabędę w szpitalu - żeby tylko wiedział co jest do zrobienia. Szlag człowiekatrafia, bo to w sporej mierze będzie moje miejsce działania i to ja muszęwiedzieć gdzie co mam. Na szczęście teraz warsztat przesunął do salonu, więcmam jako taki dostęp do pokoju dziecięcego, tylko kurna sił teraz nie mam:-(
lenka - dzięki za info, to ja może się jednak przejdę dolekarza, skoro można czymś mocniejszym zadziałać
U nas też dosypało i nawet mogłabym powiedzieć, że jestślicznie, gdyby nie fakt, że teoretycznie mamy wiosnę:baffled:.
Phel - wszystko u Ciebie ok? jakoś tak chyba"dawno" nie pisałaś:-D

Madan - kciuki są!!
Satyna - posterisan w czopkach i po 3 dniach śladu po nich nie było. A męczyłam się trochę nim wpadłam na to, żeby te czopki kupić. Pani w aptece wtedy własnie polecała te czopki, bo najskuteczniejsze.
Monic - mój od 3-4 miesięcy śpi w dzień tylko gdy jest w żłobku. W domu nie zaśnie i już. Paniom w żłobku powiedziałam, że może spać max 1h i ma wstać nie później niż o 14. W innym wypadku zasypia wieczorem późno, a rano wstaje wcześnie. Tak to sie kładzie spać o 20-20.30 i wstaje chwile przed 8. gdy jest w domu i nie śpi to w czasie 'kryzysu' czytamy z nim książki albo układamy puzzle żeby miał zajęcie i nie stękał ;)

Mieliśmy jechać do moich rodziców. Mąz oczywiście plany zmienił i nie pojechaliśmy o 8, a pojedziemy po 12 ^^. Wrr

oj Pscółka doskonale Cię rozumiem... do tego jeszcze potrafię usłyszeć że zrzędzę bo pytam co z półeczką... ale on sam z siebie nie sprawdzi i po dwóch tygodniach się okazuje że nie ma koloru!!! wiesz ja bym bardzo chciała żeby on wiedział gdzie co jest i był niezależny od mojej wiedzy, ale prawda jest taka ze nie ma pojęcia nawet w kwestii rzeczy chłopców, których jest niewiele...

ech mam nadzieję, że do świąt uda mi się skończyć kącik małej...

anila - my mielismy krótką rozmowę w stylu. No, bo jak ja urodzę to ty będziesz musiał robić zakupy. Na co on "no spoko, i będę bardzo z tego dumny", na co ja " no i bedziesz musiał kupować bodziaki i takie tam", odpowiedź M - "bo... co?" - i to chyba mówi samo za siebie jak bardzo mój M jest zorientowany w kwestiach dziecięcych:-D:-D

dziekuje za kciuki!

jestem w szpitalu, poki co robia badania, mozliwe, ze jeszcze odesla do domu... wrr tyle nerwow, wolalabym miec to za soba. Ale dla Malej lepiej zeby byla jak najdluzej u mnie :)

dziekuje za kciuki!

jestem w szpitalu, poki co robia badania, mozliwe, ze jeszcze odesla do domu... wrr tyle nerwow, wolalabym miec to za soba. Ale dla Malej lepiej zeby byla jak najdluzej u mnie :)

witam śnieżnie i mroźno, wrr...
dziś w trochę lepszym humorze ale za to padnięta :baffled:- od 4 rano nie śpię
widzę że kolejne mamusie rozpakowane :-D
współczuję wam dziewczyny hemoroidów :baffled: ja na szczęście nawet nie wiem co to jest :dry:
madan trzymam kciuki za was :-)

moja córcia od paru dni nagminnie zesikuje się na podłogę, nocnik ma obok siebie w razie gdyby łazienka była zajęta ale ona tak jakby nie czuła że sika :wściekła/y: normalnie jestem wściekła:crazy:

reklama
witam

a ja znowu czekam na gości, mają przyjść 2 ciotki, jedna z wnusią w wieku Gosi, więc dziewczynki się będą ładnie bawić:tak:

Madan Trzymam kciuki za malutką, żeby była silna. Nie stresuj się niepotrzebnie, lekarze na pewno podejmą właściwą decyzję:tak:.

kasiek a może to ze stresu? dzieci bardzo dobrze wyczuwają nastroje rodziców - widzi, że się kłócicie i tak reaguje. Nie złość się na nią, bo może być jeszcze gorzej z tym sikaniem. Potraktuj ją jak na początku nocnikowania, kiedy wpadki sie po prostu wybacza:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry