reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Macie się dziewczyny z tymi chłopami. Ja to chyba na jakiegoś anioła trafiłam, nie ma opcji, żebym ja musiała cokolwiek zrobić jeżeli się źle czuję, wystarczy, że poproszę o coś, a mężuś już leci na pomoc :-) oczywiście ma też swoje wady, no ale za dużo bym już chciała :-D

pscółka mi też hemoroidek wyskoczył, ale chyba nie aż tak upierdliwy jak Twój, bo jakoś idzie z nim wytrzymać. Odstawiłam to żelazo i wreszcie powraca normalność moich wypróżnień. Koniec zaparć!!! :-)

reklama
Kruczka - powiem Ci, że też się zastanawiam nad odstawieniem, bo to od tej biegunki po żelazie się zaczęło, ale dam jeszcze tej korze dębu czas do końca weekendu. Ja przed ciążą jak miałam tzw. wilka to też raczej mniej bolesny był i Posterisan spokojnie na niego działał, a teraz... Muszę to podleczyć, bo nie wiem jak po porodzie będę siedziała, jak i z przodu i z tyłu będzie bolało:-D:-D Chyba już doszłam do takiego momentu że ze względu na te różne atrakcje dolegliwościowe już chęć urodzenia jest wieksza niż obawa:-D

i mnie jeszcze jakiś czas temu poród przerażał, ale teraz już o niczym innym nie marzę. A niech boli ile chce, ale już chcę mieć dzidziusia przy sobie! no i już tego brzucha ciężkiego mam dosyć :-p

witam dziewczynki
co chcę jakiegoś posta na forum naskrobać, to coś mi przeszkadza, a potem zapominam

mamy serię wizyt gości, bo przez to, że jestem z Gosią u rodziców, to wszystkie ciotki, kuzynki chciałyby nas zobaczyć... a moja mama już ledwo zipie:-D M też był na kolacji, bo akurat coś w pobliżu załatwiał, no nawet się za nim stęskniłam;-):-D zjedzie tu do nas na weekend:tak:

a ubiegłej nocy, dostałam takich bolesnych skurczy, że zaczęłam się zastanawiać czy to nie już. Całą noc się męczyłam... ale to chyba było z powodu wieczornego obżarstwa:baffled: rano samo przeszło.

I nie nadrobilam. Jak to sie czlowiek moze zmeczyc zwyklym siedzeniem.
Maz jutro jedzie do Bukowiny Tatrzanskiej, a mnie po drodze odstawia do rodzicow. Odpoczne troche.

Dziewczyny wspolczuje hemoroidow. Ja mialam po porodzie. Szybko sie ich pozbylam. Okropienstwo wielkie. A jak sie je juz ma przed porodem to chyba nie ma co liczyc,ze pozniej ich nie bedzie. Ja tym razem sobie czopki juz kupie przed porodem zeby w razie czego byly pod reka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry