reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
u nas niestety powrót zimy, ale mam nadzieję, że to już naprawdę ostatni atak. nawet kramy na Rynku wyglądają na bożonarodzeniowe i te palmy średnio do śniegu pasują...

wczoraj wrócił z pracy mój Mąż i od razu przesunęliśmy komodę w pokoju Małej i powiesiliśmy zaległy obraz. pokoik już przygotowany i pierwsze pranie już prawie wyschło :) dzisiaj miałam pobrany GBS (trochę się bałam, bo pobierała położna w centrum mikrobiologii), ale zrobiła to tak delikatnie, że nawet nie poczułam - we wtorek odbieramy wynik.

no i zaliczyłam dziś fryzjera (strasznie niewygodne mają te fotele :D). dwie godziny, ale jest kolor i fryzura na jutrzejszą sesję brzuszkową :) trzymajcie kciuki, aby się utrzymała :)

Zibka baaardzo fajna pamiatka taka sesja.Napewno będziesz się dobrze bawić.Oby zdjęcia były takie jakbys chciała
Felidae hmm moze juz coś się zaczyna dziać u Ciebie.
Ja jak narazie to mam te przepowiadające skurcze Braxtona-Hicksa
A dla Lenki jeśli chodzi o przygotowania to u nas z tym troche kuleje
Tasia jesli chodzi o pomoc córek to tylko w starszej pokłądam nadzieję,młodsza jest jeszcze nierozgarnięta

Ostatnia edycja:
reklama
Tasiu już teraz mam wielką pomoc od starszej córki choć i młodsza też ma jakiś wkład .Nie narzekam bo bez córek i męża nie miałabym tyle czasu dla siebie bo jednak 1,5 rczny synek jest baardo teraz absorbujący i oka z niego spóścić nie można bo miewa pomysły ;-) i ciekawski jest jak nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry