reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja ponownie Was witam :-)
Dziewczyny a mnie sie wydaje ze te moje bole i biegunki to tak tylko sobie sa haha bo przy poprzednich porodach zawsze mialam wywolywane bo rozwarcia brak :-( i teraz boje sie tego samego bo wiem jaki to potworny bol tym bardziej ze zawsze mam z kregoslupa. Takze zobaczymy jak to bedzie....
Evcia i Iza podkurujcie sie teraz poki macie jeszcze czas bo troche sil trzeba miec przy porodzie, wiec zycze Wam duzo zdrowka jak i wszystkim dziewczynom.
Ciekawa jestem ktora z nas bedzie nastepna?
Poki co zycze milych snow i udanych nocek tym ktore w planach mialy pieszczotki ze swoim M :-p

reklama
Anezram- przydalo by sie :p bo to JUŻ:-D...

A ja mam taka zgage....ze mam juz dosc:///

ide po kawalek sernika;P

Bishopko- tak pisalas o tej biegunce u mnie cos sie dzieje ,wlasnie wrócilam z kibelka:zawstydzona/y::szok:moze to stres...

no i wraca...tzn wypisali, a że on zakręcony to kurka boimy sie ze zamiast taxi to komunikacją będzie chciał jechać. pozyjemy zobaczymy.

obym sie z nim nie wymieniła ha ha ha dzis nie mam humoru na poród :-)

Anka4 trzymam kciuki

Felidae tatuś Wam troszkę strachu narobił

Phel no jesteś w końcu bo tu cały watek się o Ciebie martwił

Eevcia zdrówka

ciekawe czy ktoś się rozpakował
ja wieczorem miałam jakieś dziwne bóle, ni to żołądek , ni zaparcia, ni jak na @ , a i tak przeszło

łóżeczko skręcone , prawie:baffled:, od samego poczatku coś tam było żle wywiercone albo śruba źle nagwintowana i zawsze był z nia problem żeby przykrecić, więć skręciłam prawie całe , zostały się dwie śruby których nie mogłam za cholere, myślałam że się wscieknę, M sie później namęczył ale też tylko jedną przykręcił, i dzisiaj bedzie szukał w warsztacie innej.

Ja dzisiaj do fryzjera:-D:-D

No proszę Lenka do fryzjera idzie na bostwo sie zrobić a mnie jakieś chorobsko bierze :-( Pól nocy meczylam sie z oddychaniem bo zatoki mi zaatakowało i chodzę pól przytomna do tego dzieciaki w domu bo szkoła zamknięta przez egzaminy, masakra nie wiem jak dzisiaj będę funkcjonować?

Witam i ja, zaraz sobie kawkę zrobię :-)
Phelaniu, myslę, że to stres, mnie też coraz częściej "goni" :baffled:

A ja mam na dzisiaj termin i poza bólem krocza nic się nie dzieje :baffled: musze poszukać coś, co wywołuje poród, bo chyba nie chcę jechać do szpitala i czekać, tym bardziej, że lekarz kazał byc w niedzielę, ale nie powiedział, że podłączy oksytocynę, tylko gadał o monitorowaniu :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry