reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej pięknoty:)

Jestem,jestem nie urodzilam i was nie opouscilam:)Łoooo matko jeden dzien mnie nie bylo a tak sie martwcie dziekuje:* :-)Najwaznijesze ze nasze forum ruszylo pełna para widze:P i wszystkie zaczynamy wyczuwac symptomy zblizajacego sie porodu:) Dzis bylam na wizycie "opisze w odpowiednim watku" (mieszane uczucia:baffled:)
Nie pisalam bo konczylam wyprawke dla Marcelka popralam czesci od kolyski jutro bedziemy skladac,bylam z mlodym jeszcze na zakupach (obkupic go na wiosne) bo wiem ze pozniej czas nam nie pozwoli...:sorry:

Dzis mi sie snil poród a mojemu M ze jest policjantem hehehehe...Ogólnie po dzisiejszej wizycie zaczynam sie bac porodu jeszcze gin mi powiedział ze moze tak byc ze znów bede rodzic bez znieczulenia,bo drugi poród szybko przebiega:szok::-Dogólnie od wczoraj pije liscie z malin:)mam nadzieje ze nie urodze w aucie:P

magda1977- ja nie wiem chybna wolalabym w nocy skurczy dostac ..bo w dzien nie mam z kim Alutka zostawic:eek:a tak to M by przyjechał z pracy (tylko on ma taka prace ze pracuje kiedy chce);-)wiec tu jest duzy plus...wiekszosci porodów (skurczy ) jest w nocy lub nad ranem tak mi sie wydaje...
madzikowska- ja mam dosc czeste ostatnio bóle brzucha, czasem mysle czy to juz to czy baczka nie moge puscic:PPPPP:-D

Ide dziewczyny napisac relacje z wizyty i uzupelnic nasza liste bo widze ze pojawily sie nowe bobaski kwietniowe:PPP

Witajcie,

Ja sie melduje.
Podczytuje Was na biezaco na telefonie ale dzis prawie z lozka nie wstawalam bo czuje jakby mnie chorobsko jakies dopadlo :baffled:.

Wczoraj znowu 1,5h czekałam na wizytę która trwała 3 minuty i jedyne co usłyszałam po badaniu to to że jeszcze do porodu daleko :confused2:. Mam nadzieje ze jednak nie i nie urodze dopiero po terminie... Choc do weekendu niech sobie maly siedzi w brzuszku bo tesciowie dzis pojechali na slask na kilka dni.

Wybaczcie ale nie bede odpisywac bo sil mi brak :sorry:.
Pozdrowionka

Dziewczyny wy tu o tych biegunkach piszecie a ja z nerów mam taką biegunke że nie wiem. Miała któraś z Was wywoływany poród oksytocyną bo nie wiem czy to dobrze
Ja miałam przy trzecim porodzie podawana oksytocynę bo po odejściu wód przez 10 h poród nie psotepował i skurcze bardzo słabe pomimo podania wczesniej czopków.Oksytocyna ma za zadanie wywołanie porodu i skurczy i są one mocniejsze niż jak pojawią się bez wspomagania.
hej pięknoty:)

Jestem,jestem nie urodzilam i was nie opouscilam:)Łoooo matko jeden dzien mnie nie bylo a tak sie martwcie dziekuje:* :-)Najwaznijesze ze nasze forum ruszylo pełna para widze:P i wszystkie zaczynamy wyczuwac symptomy zblizajacego sie porodu:) Dzis bylam na wizycie "opisze w odpowiednim watku" (mieszane uczucia:baffled:)
Nie pisalam bo konczylam wyprawke dla Marcelka popralam czesci od kolyski jutro bedziemy skladac,bylam z mlodym jeszcze na zakupach (obkupic go na wiosne) bo wiem ze pozniej czas nam nie pozwoli...:sorry:

Dzis mi sie snil poród a mojemu M ze jest policjantem hehehehe...Ogólnie po dzisiejszej wizycie zaczynam sie bac porodu jeszcze gin mi powiedział ze moze tak byc ze znów bede rodzic bez znieczulenia,bo drugi poród szybko przebiega:szok::-Dogólnie od wczoraj pije liscie z malin:)mam nadzieje ze nie urodze w aucie:P

magda1977- ja nie wiem chybna wolalabym w nocy skurczy dostac ..bo w dzien nie mam z kim Alutka zostawic:eek:a tak to M by przyjechał z pracy (tylko on ma taka prace ze pracuje kiedy chce);-)wiec tu jest duzy plus...wiekszosci porodów (skurczy ) jest w nocy lub nad ranem tak mi sie wydaje...
madzikowska- ja mam dosc czeste ostatnio bóle brzucha, czasem mysle czy to juz to czy baczka nie moge puscic:PPPPP:-D

Ide dziewczyny napisac relacje z wizyty i uzupelnic nasza liste bo widze ze pojawily sie nowe bobaski kwietniowe:PPP
A widzisz ja jednak wolę w dzień gdyż mam jakby co tesciów pod ręką w nocy byłoby gorzej ich ściągnąć jeżeli akurat mąż na noc bylby w pracy,choć jeżeli byłby w nocy w domu to i w nocy mogę rodzić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry