reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam

Anezram- super ,że wszystko u Was dobrze się skończyło... u mnie było podobnie tez nagła niespodziewana cesarka. dostałam nagle strasznych skurczy , byłam podpieta pod ktg ok godziny a tam skali brakowało co chwilka... i szybko decyzja o cesarce. Ja miałam zatokę brzeżną przy tym łożysku i gdyby czekali to mogłoby się to źle skończyć.

Anila- po jakim czasie wyszłyście z Marysią na spacerek? ja się zastanawiam kiedy będę mogła wyjść. Położna będzie dopiero jutro... Pewnie lada dzień pójdziemy sobie:tak: Tylko musimy nabyć wózek:-p

lenka-
Ty też urodzisz niedługo....Wszystko dobrze się skończy:tak:

zrobił mi się zastój, wczoraj gorączka 40 stopni... była u mnie połozna specajlizująca sie w laktacji dała parę wskazówek. Zpbaczymy jak to będzie potem. Wczoraj też byliśmy z Leosiem na kontrolnym usg, okazało się ,że jest dużo lepiej. Potekm mąż był z wynikami u naszego pediatry on powiedział,że takie "wady" u noworodków są normalne i nie ma się czym przejmować... Trzeba kontrolować,ale nie nalezy wpadać w żadną panikę. Jestem spokojniejsza:tak:

WOgóle to chyba napisałam o tych pieluchach na złym watku, ale kurczę, mało nas tu to może się
nikt nie pogniewa:)
ja właśnie sama nie wiem jakie kupić. nie mam jeszcze zadnych a do szpitala trzeba juz mieć przecież.no i na start w domku:-)
myslałam żeby pampersy , moze ze 2 paczki kupić a potem dada spróbowac? a widziałyście może jakieś promocje na pampersy? no i jeśli juz to które? te białe - super delikatne, czy zwykłe zielone?:eek: błacha sprawa a urosła dla mnie do rangi super problemu:-p:confused2::-D

kasiek- trzymaj się!!!
pola- pozdrawiam, fajnie że masz wszytsko za sabą już:)

muro-my mamy pampersy newborn jedna paczke...pozniej nie wiem na jakie pieluchy zmienimy moze caly czas bedziemy na pampkach bo sa fajne promocje w sklepach ...Alutek caly czas leci na 4+ i sa ok:)
Smile- oj kochana ja bym nie puscila M do Monachium oszalał:szok:

pola997-chyba bardziej od porodu boje sie nawału ...przeraza mnie to:szok:i to ze znow nie bede potrafila mlodego przystwic do piersi...:-(ogladalam filmiki na youtube ale w praktyce jest inaczej:confused2:
kasiek-czekam oczywiscie na INFO:)tel naładowany:P

magda- ja tez Ci wysprzatalam wszystko na cacy:PPP moge rodzic hehehee

Ja jesli pampersów uzywałam to tych najpierw newborn a póxniej te zielone ale z czasem tez włączyłam sleep&play i każde były git.tYCH białych nie kupowalam wogóle bo dla mnie drogawe sa a i promocji prawie wogóle na nie nie ma.A cenowo chyba Dady do tych sleep&play sa zbliżone
Phel ja jednak wolę nawał niz poród ;-).Mnie karmienie piersia wogóle nie stresuje no ale ja juz zaprawione w tym że hej ;-).Phel jesli będziesz czuła że masz piersi jak kamień twarde to poprostu sobie reka spuszczaj pokarm by odciązyć piers i wtedy małego przystawiaj tak by brodawka miała luz i nie była mocno napieta wtedy małemu będzie łątwiej chwycic brodawkę

Ostatnia edycja:
No to leze. Oby nie dluzej niz do weekendu bo oszaleje. Na izbe zeszla moja dr do rodzacej i juz zostala. Ja grzecznie czekalam az mnie zawolaly i ciagnela mnie za jezyk bo ja z nerwow ledwo gadac moglam. Na KTG wyszly skurcze, w badani rozwarcie na jeden palec...a dopisala mi bol w podbrzuszu i plamienie krwia...i teraz muisze pamietac jak pytaja...kurna pogubie sie na bank :(

muro - ja mam biale pampersy, zielone i jedna probke dady... Nie widze zasadniczej roznicy na pampersach jeszcze bede sprawdzac dade... u nas w szpitalu byly huggisy i tez byly ok
pola - pierwszy spacer jak mala miala dwa tyg. ale glownie przez pogode wczesniej tylko szybkie wyprawy do urzedu...
lenka-doskonale rozumiem Twoje nastroje... marysia urodzila sie niemal idealnie w rocznice pozegnania kruszyny... od tygodnia myslalam o wydazeniach sprzed roku, wracaly emocje...
kasiak, fel - powodzenia!

reklama
To też kupię w takim razie pampersy a potem dade sprobuję. z tymi białymi pampkami to własnie troszkę cena mnie stresuje, bo promocje są przede wszystkim na zwykłe- zielone.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry