reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oj mój też mógłby mnie na lody zabrać... :-D
Co prawda jakiś miesiac temu byliśmy, ale to po moim długim marudzeniu że chcę iść na lody ;-), albo jak mu pomarudziłam to mi pojechał po jabłecznik, lody i maliny, bo chciałam zjeść na ciepło... ;-)
Ale jak wiadomo - chciałoby się żeby sam z siebie na to wpadł, a nie po moim marudzeniu :-D:-D:-D

Jutro mam wizytę u ginki (ostatnią :-)) to wracając luknę w kauflandzie czy nadal są huggies, choć ja już na wszelki wypadek wolę kupić te większe, jeśli by też były... W carrefour, realu i tesco nie widziałam tych beżowych, więc kaufland to chyba ostatnia deska ratunku (oprócz allegro, ale z wysyłką to już nie ta cena) - zawsze trochę taniej niż pampers premium care, o ile te w ogóle będą modemu odpowiadać...

Dobra, zmykam już, trzebaby wyskoczyć wreszcie z piżamy i zacząć dzień :-D
Odezwę się wieczorkiem lub tradycyjnie jutro z rana, ale podczytywać z telefonu jak zwykle będę cały dzień, tak się już wciągnęłam :-)

Dzięki, Phel!
Dziewczyny, wszystkie się doczekacie! Wiem, że łatwo mi mówić, ale naprawdę to już absolutny finisz:-D a potem jak człowiek rodzi, to sobie myśli: i gdzie mi się tak spieszyło??
PS - wrzuciłam też zdjęcia córy :-D

bakteria-Ida jest przeurocza taki aniołek:)

Dziewczyny ja takze spadam musze łepetynke umyc,i jechac na morfo i te nie szczesne USG!!!!! trzymajcie kciuki!!!

do wieczorka;P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry