reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej:D witam sie w ten piękny słoneczny dzień :-) Aż żyć sie chce normalnie! Phel i Fel trzymam kciuki :)))) ja dzisiaj tez mam wizytę u gin. Chciałam iść prywatnie ale powiedziała żebym przyszła do szpitala czyli kaska oszczedzona:) i sie dowiem co będzie w końcu ;-) Dzisiaj obudziły mnie mocne skurcze o 4 nad ranem ale niestety były tylko 3 i koniec:crazy: ta moja lobuziara mnie doprowadzi do szału :-p

Witam dziewczyny, ja tez na 11 do szpitala na usg i ktg mam się stawić.
Phel, Fel- trzymamy kciuki , będzie dobrze, życzę Wam żeby już dziś Wasze Maluszki były z wami:-)

witajcie...

hmmm aż dziwnie się czuję podczytując że wy wciąż z brzuchami i wciąż czekacie...
ja już dawno zapomniałam co to ciążowy brzuch, a wczoraj M przylazł do mnie do łóżka (śpi w drugim pokoju bo jest chory) i wtuliłam się w niego i po raz pierwszy od dawna nic mi nie przeszkadzało - ani brzuch ani ból... ależ mi było dobrze... :-D

spod chmur wyłania się delikatne słońce, może pójdziemy na spacer... muszę iść zapisać małą do przychodni :happy2:

i mam ogrooomną ochotę na coś słodkiego - wczoraj proszę M - kup mi ciasteczka bez czekolady... kupił - kokosowe i fistaszki i orzeszki ziemne... :-D i nadal mam ochotę na coś słodkiego...

Phel, Fel - powodzenia i niech będzie szybko i bezboleśnie :happy2:

miłego dnia!

reklama
Fel, Phel - zabierzcie mnie na te porodówki!! Ja też już chce!! ;).... Oby poszło szybko i sprawnie!

Młody chory :baffled:. Znalazł sobie najlepszy okres na chorowanie. 2 miesiące było ok to akurat teraz musi coś się rozkręcać ;/...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry