reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Wiosna trzymam kciuki;-)
Iza dokładnie tez uważam,że powinni wywołać poród ale zbyt mało wód mi upłynęło i wciąż wg zrobionego usg utrzymują się w normie... i wolą czekać aż akcja się sama zacznie skoro ze mnie taki okaz zdrowia:baffled: skrętu kiszek dostaje od kopniaków małego i tego czekania... chyba macie rację wypada iść i nakłamać..
Smile Franek to silny chłopak,badź dzielna zaniedługo już bedziesz tulić małego:-D
Pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
Wiosna juz chyba pojechała na ip:) bo cos sie nie oddzywa:/ ja dalej czekam, bardziej mnie w krzyżu boli i brzuchol twardnieje:/ no poczekam jeszcze,chociażby na m jak wróci z pracy:sorry2:

my na dzisiaj mamy już zaplanowany masaż sutków, może to przyspieszy jakąś akcję :D

I jutro wreszcie jedziemy po wózek :-) juz czeka na nas zarezerwowany

Ostatnia edycja:
Kroqka ja mam termin na 28.04 ale od 19 tc bylam zagrozona przedwczesnym porodem i bylam pewna ze na poczatku kwietnia bede juz w domu z dzidzia... Jak odstawilam Fenoterol to i skurcze sie skonczyly:baffled: Ale tak sobie mysle ze moze taka nasza uroda ze jak za pierwszym razem dzieci nie chcialy bez oxy wyjsc to i teraz tak bedzie. Jedyny minus ze zanim nam ewentualnie beda wywolywac to krasnale beda na tyle duze ze strach o porodzie myslec:szok:

Smile trzymaj sie!!! To na pewno niepotrzebne nerwy, okaze sie ze wszystko ok.

faktycznie nierozpakowanych jest już coraz mniej... chyba będę jedną z ostatnich i zamykających miesiąc :)

póki co nic specjalnego się nie dzieje, lekkie bóle od czasu do czasu jak przy okresie, ale naprawdę bardzo lekkie. w środę mam wizytę z badaniem na fotelu to może dowiem się w końcu czegoś więcej :)

dzięki Waszym doświadczeniom wiem, że scenariusze rozwiązania mogą być różne i jestem gotowa chyba na wszystko ;) ciekawe jak to u mnie będzie ostatecznie wyglądać... są takie dni, że się trochę boję bólu i tego czy dam radę (chciałabym urodzić bez zzo) i takie, kiedy chciałabym już tulić Małą :)

na pewno dam Wam znać jak się zacznie, bo z niecierpliwością śledziłam ostatnie wpisy Smile i Phelanii trzymając kciuki :) gratulacje mamusie i bądźcie dobrej myśli!

a za resztę wciąż zaciskam kciuki życząc szybkości i jak najmniejszego bólu :)))

Hej:) oj dzisiaj to chyba ja sie przywitam z córeczka :-) W nocy mnie bolal krzyż ,często sie budzilam ale nie zwracalam na to uwagi. A koło 4,30 nad ranem zobaczyłam sluz z domieszką krwi ,teraz nawet rozowawy . Kręgosłup dalej boli i mam mocne bole jak na o !:) hihi myśle ze to dziś, tylko jeszcze muszę sie doliczyć co ile sa te skurcze:sorry2: normalnie aż mi sie spać nie chce i jestem głodna . Trza co zjeść :cool2:

reklama
Iza to trzymam &&&&&&

Wiosna dla Ciebie również chociaż Ty może już masz maleństwo przy sobie

ja się dzisija też często budziłam, nogi o biodra bolały, i czekam na jakiś ZNAK

Do góry