Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kobity powiedzcie mi czy jak mialyscie skurcze porodowe to czułyscie moze taki nacisk w dole? Bo mi macica strasznie co chwila twardnieje i czuje co chwila ze mi sie chce siku i tak jakby Mała mi naciskala w dole:/ i jestem zielona a nie chce robić poplochu
iza876 - jak mam skurcze a teraz od 2 dni dosc czésto w ciágu dnia to mój bábelek takze naciska tam na dole i do tego czesto jak sié podnosze to sie az wyprostowac nie potrafie a o sikaniu to juz nie wspomne hihihihi
Wiecie chce sie tylko upewnić bo skurcze już mnie długo męczą:/ od kilku tyg ale były fałszywe :/ a dziś tak jakoś inaczej i czuje sie tez bardziej "mokra" niz zeykle i trochę sama panikuje czy rozpoznam czy to już A w domu nie chce siać paniki :/
iza - mam to samo co Ty. Męczą mnie skurcze tak co 5 - 7 min już czekam ubrana na wyjazd.....ale jeszcze czekam, bo nie chcę jechać na próżno. Zaliczyłam już prysznic i spacer. Jeszcze trochę poczekam.......