Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

miałam juz dosc!! wczoraj lekarz przy badaniu zaaplikował mi jakis tam żelik aby szyjka powoli zaczeła sie rozwierac
no i w koncu ustalilismy z lekarzem ze gdyby nasza mała nie chciała wyjsc do poniedziałku 22.04 to mamy sie stawic w szpitalu na 7:30 rano na umówioną indukcje porodu
ciesze sie bo wiem przynajmniej ze w koncu za pare dni bede tulić naszą malutką no i jestem juz spokojniejsza jak mam umówiony dzien na wywoływanie 

ja tez juz mam dosc juz tej ciąży plecy mnie bolą tak ze czasami to az wyprostowac sie nie potrafie
dzis w nocy troche męczyły mnie skurcze i to nawet bolesne ale sie wyciszyło i póki co nie dzieje sie nic, wolała bym zeby poród zaczął sie naturalnie, pierwszą ciąże miałam wywoływaną i wiem co mnie czeka gdyby nic sie nie działo wczesnie ale mam nadzieje ze jak co to pójdzie szybko, do tego sie troche denerwuje bo bede rodzic pierwszy raz w Irlandii i nie wiem jak to tutaj jest