pscółka i spółka
Fanka BB :)
izik - mój na szczęście akceptuje smoczek, bo chyba niedałabym rady. nawet przy karmieniu te 6-8 minut moje sutki to odczuwają - chybamocno ciągnie, bo i smoczek ma czasem odciśnięty na twarzy
.
karenka - lekarz kazał nam zapinać na ciasno, bo przyzderzeniu zdarzało się, że dzieci po prostu wypadały z fotelików
anila - pozwól, że Cię zacytuję " jak M z nią chodzi - cisza, jak z nią usiądzie to walipiąstkami i ryczy... więc wróciła do łóżeczka... i płacze... żal mi jej ale niemożemy się złamać..." Napisałam zostawiać dziecka by płakało, co jak widaćpowyżej czynisz. Nie pisałam zostawiać SAMEGO, więc proszę nie wkładajcie mi wusta słów, których nie powiedziałam.
Ja noszę Małego tylko po jedzeniu do odbicia, bonajzwyczajniej nie mam siły w rękach. A jak potrzebuje przytulania to kładę gou siebie na brzuchu albo kładę obok i przytulam/bujam/zagaduję.
.karenka - lekarz kazał nam zapinać na ciasno, bo przyzderzeniu zdarzało się, że dzieci po prostu wypadały z fotelików
anila - pozwól, że Cię zacytuję " jak M z nią chodzi - cisza, jak z nią usiądzie to walipiąstkami i ryczy... więc wróciła do łóżeczka... i płacze... żal mi jej ale niemożemy się złamać..." Napisałam zostawiać dziecka by płakało, co jak widaćpowyżej czynisz. Nie pisałam zostawiać SAMEGO, więc proszę nie wkładajcie mi wusta słów, których nie powiedziałam.
Ja noszę Małego tylko po jedzeniu do odbicia, bonajzwyczajniej nie mam siły w rękach. A jak potrzebuje przytulania to kładę gou siebie na brzuchu albo kładę obok i przytulam/bujam/zagaduję.
kiedy to zlecialo
jednak zazwyczaj oboje lezymy obok siebie i gadamy, śmiejemy się, albo mata i zabawki. :-)
, bo on jak leży to ma na maxa rozłożone rączki i nóżki, a w foteliku czy gondolce ciasno :-)
hehe czekolada ja tez sie odwdzieczylam m za dzień matki, ale ja mu przynajmniej złożyłam życzenia z Lenka na rękach ;-)Nie tak jak on ze zapomniał :/ moze przyszły rok będzie lepszy
Ahh szkoda słów . Jutro mieliśmy iść na szczepienia ale chyba pójdziemy na stronę chora bo sie młodej wysypka na ciele nasilila i sie utrzymuje dość długo. Chyba jednak to alergia:/ moze potowki no ale mogę sie mylić nie jestem lekarzem. Wole sie upewnić . Miłej nocki ;-)
taka zakrecona jestem ale wstyd buuu