Hania_
Fanka BB :)
Witam was ciepło,
Oliwka ja mam to samo dosłownie rozrywa mi macicę
a leje się jak z kranu
cały czas biorę proszki, gdyż nie karmię mogę sobie pozwolić. Ulgę wczoraj przyniósł mi termofor
Nef , dziewczyny- ja nic nie dostałam na dzień Matki, a mojemu sprezentowałam czekoladowy telegram od małego... ale było mu głupio! Bo ja dzieci sa zbyt małe to rodzice muszą pamiętać:-) zawstydził się jak burak:-)
Zozolka ja ma baby bjorn i Tomy , póki co nosimy tylko chwilkę n po domu, tarasie lub osiedlowego sklepu , aby się przyzwyczaił. Wydaje mi się jeszcze za malutki na taki dłuższy spacer w nosidełku.
Kruczka to Ci się trafił egzemplarz Synka- gratuluję, przespanej nocki:-)
Dobrego dnia
Oliwka ja mam to samo dosłownie rozrywa mi macicę
a leje się jak z kranu
cały czas biorę proszki, gdyż nie karmię mogę sobie pozwolić. Ulgę wczoraj przyniósł mi termofor
Nef , dziewczyny- ja nic nie dostałam na dzień Matki, a mojemu sprezentowałam czekoladowy telegram od małego... ale było mu głupio! Bo ja dzieci sa zbyt małe to rodzice muszą pamiętać:-) zawstydził się jak burak:-)
Zozolka ja ma baby bjorn i Tomy , póki co nosimy tylko chwilkę n po domu, tarasie lub osiedlowego sklepu , aby się przyzwyczaił. Wydaje mi się jeszcze za malutki na taki dłuższy spacer w nosidełku.
Kruczka to Ci się trafił egzemplarz Synka- gratuluję, przespanej nocki:-)
Dobrego dnia
co do pieluszek niestety nie pomogę
Ale mam jedno pytanie
sa troszkę za długie moze dlatego ze firmy pampers:/ tata przywiózł z Niemiec i muszę je zużyc. Kupiłam dzisia Lence 2 250 ml butle bo mam juz dosyć dorabiania jej mleczka. Nie zawsze je ponad 120 ale juz mniej wiecej wiem kiedy chce wiecej. Czy wasze maluchy tez jedzą co 1,5 -2 godz?? Bo m ie to przeraża a jak dam jej hwrbatke żeby ja dłużej przetrzymac to pozniej ja zwraca i czeka na mleko
dziwne to moje dziecię 
to cenne uwagi. bo ja byłam bliska PULa ale teraz się zastanowie i chyba jednak bawełna. już się na to ciesze...