Jejku chyba z 1,5 h Was nadrabiałam

z tego wszystkiego nie pamiętam co miałam do każdej napisać więc napiszę ogólnie.
Moja Majka też nagminnie wkłada rączki do bużki całą piąstkę paluszki ale to kończy się zazwyczaj czkawką lub wymiotami ale nie zawsze. Nie mam pojęcia ile mała je ale musiałam zacząć pić herbatkę na laktację bo mleka miałam za mało. Również zaobserwowałam że jak daje jej palce w jej dłonie to z pozycji poł leżącej ( takiej jak leży w bujaczku) próbuje się podnieś jak jej niechcemy dać to się denerwuje i próbuje sama główke i ciałko podnieś bez naszych palców. Nie mam jak pisac bo dość sporo uwagi potrzebuje ten mój malec jakaś się marudna zrobiła.
Byłam u gin a więc @ jeszcze nie mam ale powiedział że patrząc na moje jajniki na usg będe mieć gdzieś za miesiąc dal mi witaminy bo powiedział że blada jestem i wysłał żebym zrobiła morfologię. Jestem zadowolona z tego gin jest nie samowity przyjmuje w naszej miejscowości 2 dni w tygodniu co 15 minut kobiety od 14 do 20 w inne 2 dni przyjmuje w Gorzowie taką samą ilość kobiet jest ordynatorem w naszym szpitalu i on pamięta jak się nazywam po mimo że 3 miesiące nie byłam u niego ma facet pamięć.
Anka - moja Maja też jakieś chrostki ma myślalam że to po truskawkach ale bez przesady kiedy to było i też zaobserwowałam że jak teraz nie było słonca zaczeło jej to schodzić nie wiem a może to potówki? sama nie wiem
Anila - współczuje starty dziadka. Gratuluje natomiast Marysi jak pięknie siedzi

Fel- nie wiem co Ci napisać eh same starty u Ciebie w rodzinie bardzo mi przykro. Przypomina mi się ubiegły rok jak chodziłam na same pogrzeby

. U męża na wiosce dziewczyna straciła 2 dziecko

jedno w 5 miesiącu a teraz w 8 jak przyjechał wózek to babcia mówiła że każdy płakał sąsiedzi też bo dziewczyna załamana odwolywała wszystko mówiąc że pogrzeb będzie robić. Ja chyba bym nie przezyla starty dziecka jest to silny wstrząs i strata dla rodzica.
Co do lumków to ja też chodzę mam wybrany taki i ciuchy za grosze kupuję samych markowych firm nie mogę się napatrzeć ani zrezygnowąć z czegoś co tam znajdę ostatnio rzeczy były takie piękne ale dla Maii za małe