Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czytam sobie rozwój dziecka tydzień potygodniu i tam piszą, że jak rosną potrzeby energetyczne dziecka to zaczynaczęściej w nocy jeść. u mnie ten etap jest na bank, może i u Ciebie, a to byoznaczało, że właściwy czas na pokarmy inne niż mleczko. U Was 21, a u nasSzymek upodobał sobie punkt 19 na kąpiel. Chcieliśmy go ustawić na po Faktach,ale nie da rady

młoda dostała nutramigen ale jest masakra. Dalej marudna, dzwonilamdzisiaj do tej alergolog bo młoda i na pepti i na nutra ciemno zginie kupki a dzisiaj dodatkowo białe bobki ze sluzem i było takich kupek 4 . Dzwonilam do niej i mówi ze to zle i mam jej dawac tylko 1,5 miarke nutra i resztę kleiki ryzowego. Ma jakaś infekcje powiedziała i mam zadzwonić do niej jutro koło 11 . Jest ona ordynatorka szpitala także podejrzewam ze jak sie nic nie zmieni to każe nam przyjechać do szpitala. Ja podejrzewam ze to jakaś infekcja jelitek i jestem normalnie sparaliżowana