wiosna2013
Fanka BB :)
Lenka – w kapsułkach to raczej 400 jednostek jest, bo to jest taka „wymagana” dawka. Mój bobik ma 400 i Vita-coś tak samo. A te przeciery to dla Olka, czy dla starszyzny?
Iza – życzę zdrówka dla Lenki, oby okazało się że to nic poważnego i byście nie musiały odwiedzać szpitala. Najgorsze jest takie szukanie przyczyny.
Iza – życzę zdrówka dla Lenki, oby okazało się że to nic poważnego i byście nie musiały odwiedzać szpitala. Najgorsze jest takie szukanie przyczyny.
Anzeram zaraz sie zbieram z młoda i lecę na ten test moze dziecko ma alergie na psa bo akurat mamy. Mój tata ma właśnie na psa i kurz
ahh Nef to moze byc od jabluszka :/ spróbuj dawac koło 11. Ja tak robiłam bo jak raz dałam jej popołudniu o tez był płacz i nerwy. A jak przed południem to było ok. Dziękuje dziewczyny za wsparcie.
. Poza tym taka niezależna opinia rzuciłaby nowe światło na sprawę.
Wczoraj dostał do zabawy opakowanie po pieluszkach, bawił się dobre 20 minut. dzisiaj też już się do niego doczołgał
myślę, że pscołka ma rację
wydaje mi się że dużo zlaeży od osób opiekujących się i Twojego nastawienia my nie dzwoniliśmy a też nasze opiekły świadome, że potrzebujemy tej chwili dla siebie aby się zabawić. Życzę Ci udanej zabawy
deserków nie lubi, zbyt płynne, ale uwielbia wszelkie soki.