Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze od jutra spróbuje znowu po lyzeczce jej dawac i będzie ok mam taka nadzieje:/ u nas ładna pogoda i niebawem idziemy znowu na spacerek bo szkoda dnia. No właśnie Lenka jak tam chłopcy po pierwszym dniach? Ja kapie Lenke codziennie w Emolium a na włoski nivea, jest ok nie ma nic na skórze tylko na buzce ma jakieś kropeczki ale walczymy z nimi
ja juz nie kupuje chusteczek z Pampersa bo ostatnio strasznie smierdzialy, tylko Dada i woda przy siku.
normalnie masakra ciekawe jak długo bo Majki nie będę mogła kąpać
, może też troszkę troszkę przesadzam, autobus o 6.55, więc na miejscu są o 7.15, 20, . Lekcje zaczynają sie o 8 więc czekają, Antek ma dobrze bo po niego przychodzą już o 7.30 a Tomek siedzi później sam. Autobus z powrotem o 13.30 a w domu o 14. Z tym ze Tomek konczy o 12.20 i znowu musi czekac a Antek o 13.Jutro jadę po niego bo konczy o 11.20 więc nie bedzie tyle tam siedział. Antek ok, a Tomek troszkę zagubiony, wychodzi normalnie na przerwy, entuzjazmu nie ma ale mówi ze ok. A jak dzisiaj byłam coś załatwic to była akurat przerwa i widzę go takiego , sam stał , taki samotny, aż kurcze serce sciska, a jak był dzwonek i się ustawiali ti taki inny chłopak go kopał, prawdopodobnie taki z szemranej rodzinki, od nich prawie wszyscy to nieuki i łobuzy. Jak przyjechał to się wypytałam, no i się dowiedziałam ze jak tomek pytał się czy się z nim pobawi to go popchnął ze się przewrócił, ale innego chłopca tez popchnął ze rozwalił kolano, jutro musze porozmawiac z nauczycielką zeby zwróciła uwagę. Widać ze tomek chciałby się z kims zaprzyjaznić i mi tak ciezko z tym. Pierwsza usmiechnięta buzka przyniesiona w zeszycie